În cazul în care copilul vine pe lume în urma unei cezariene, costul urcă până la 7.435 de lire sterline.

Un pachet de lux e 6.275 de lire sterline, acesta cuprinzând încă o noapte de spitalizare, arată presa britanică. Aceste prețuri sunt cele care erau valabile în iulie 2017.

Prețul pentru un apartament de două camere, care să-i asigure mamei intimitatea de care are nevoie, era, în urmă cu cinci ani, de 6.265 de lire sterline. Însă pentru un astfel de serviciu trebuie făcută cerere din timp.

Cât vor cheltui Kate și William cu nașterea

Se persupune că soții William și Kate vor cheltui în jur de 7.500 de lire sterline. Vor beneficia, la fel ca toți pacienții care aleg această aripă a spitalului – unde, de altfel, a născut și prințesa Diana – de televiziune prin satelit, radio, telefon fix lângă pat, frigider, wi-fi gratuit și ziarele pe care doresc să le primească.

Toate mesele sunt proaspăt preparate într-o bucătărie special destinată acestui scop, iar cei cazați în această aripă a maternității primesc și un ceai după-amiaza, un ceai aniversar după nașterea bebelușului.

Ducesa de cambridge va beneficia și de o echipă de aexperți medicali de peste 20 de persoane. Se așteaptă ca ea să nască natural, așa cum se crede că s-a întâmplat și în cazul prințului George (de 4 ani) și a prințesei Charlotte (de 2 ani).

Foto: Hepta

Vezi și Kate Middleton urmează să nască. Tradiții regale care trebuie respectate cu sfințenie

Citește și: