Sezonul acesta, fanii se vor putea caza, pe litoral, chiar la hotelul ridicat de Andreea Bănică. Artista și soțul ei și-au petrecut aproape toată vara trecută pe litoral, pentru a se asigura că lucrurile ies fix după așteptările lor și pentru a fi siguri că lucrările vor fi gata la timp.

Și se pare că munca a dat roade, iar vedeta este mai fericită ca niciodată, pentru că e gata să primească turiștii. Dar pentru că investiția a fost una destul de generoasă, și prețurile sunt pe măsură.

Așadar, conform Wowbiz, turiștii care vor călca pragul hotelului vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 1.000 de lei pentru două zile.

Iar dacă își doresc și vedere la mare, e adevărat, parțial, și să stea într-un apartament, atunci suma se ridică la 1.650 de lei pentru trei nopți.

„Ceea ce vă pot spune este faptul că apartamentele sunt foarte spațioase. E un aparthotel cu mai multe tipuri de camere și apartamente. În perioada aceasta s-au făcut completări și la recepție, de la spații de depozitare, placări de pereți, stâlpi, lumini, uși etc.

Parcarea subterană a fost și ea finalizată. Sunt doar două hoteluri în Eforie Nord care au parcare subterană. Am băgat mulți bani acolo și sperăm să îi și scoatem, tocmai de aceea am și vrut să facem acest hotel”, spunea artista, conform Click.

hotelul-vedetei-din-eforieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vedeta nu acceptă animale în hotel

Ceea ce a stârnit însă supărarea unora dintre fani este decizia artistei de a nu primi animale de companie în hotel. Andreea Bănică a și explicat în mediul online de ce a luat această decizie, chiar dacă este o iubitoare de animale.

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicația logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul ”polițiștilor” din celebrele bancuri.

Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale”, a explicat Andreea Bănică, pe InstaStory.

„Există hoteluri speciale pentru cei care vor să își lase animalele în siguranță când pleacă în concedii, la rude sau prieteni. De când îl am pe Noah, nu l-am mai luat pe Nino cu noi în concedii, l-am lăsat în grija mamei lui Lucian.

În momentul de față, cățelul meu bătrânel (14 ani) face pipi unde apucă și știu exact ce vorbesc”, a mai adăugat cântăreața.

Vezi și Andreea Bănică tună și fulgeră! Cu cine are vedeta multe de împărțit, într-un parc din Capitală: ”Sunt fără cuvinte” Imaginile care vorbesc de la sine!

Citește și:

Poză rară cu frații Mutu, împreună. Tiago e cu 15 ani mai mic decât Mario, dar uite cât de bine seamănă!

„M-am întâlnit deja cu moartea, anul trecut”. Grigore Leşe, motivul pentru care a renunțat la alcool: ”Le mai sărut, din când în când, şi apoi le pun la locul lor”