Monica Gabor aproape că a intrat în depresie când, în urma divorțului fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, Irinuca nu a putut merge cu ea în America.

Ulterior, după multe insistențe, fostul milionar de la Izvorani a acceptat ca fiica sa să se mute alături de mama ei și de noul partener de viață.

Iată cine și cât plătește pentru educația Irinei, în SUA

De când Irina s-a mutat cu Monica Gabor în America, alături de noul ei partener de viață, Mr. Pink, au existat multe zvonuri cu privire la cine suportă costurile creșterii și educației fiicei lui Irinel Columbeanu.
Fostul milionar admite că, oricât de binevenită este călătoria lui spirituală, lipsa banilor și a statutului anterior îl afectează foarte mult, scrie Fanatik.

”Am ajuns să le văd sau să contemplu aceste greșeli ca fiind ceva care era dat să se întâmple. Dacă se poate aș alege și banii, dar și dezvoltarea spirituală. Însă, știu sigur că nu aș refuza-o pe prima. Lipsa banilor mă afectează.

Din punct de vedere spiritual reprezintă o ascuțire a simțurilor, lucru care m-a condus spre căutarea aceasta permanentă de a face câți mai mulți bani. Căci sunt inerenți.

Declinul meu a plecat de la niște hotărâri proaste luate la momentul acela, a spus Irinel Columbeanu”, a mai spus el.

De altfel, fostul milionar vorbește despre cum lipsa banilor l-a făcut să vadă cine era în preajma lui din pur interes și cine nu.

”Am avut și prieteni care mi-au fost alături, dar și prieteni pe care îi clasific la categoria ignorabililor. Erau diferite problemele atunci când aveam bani, comparativ cu cele pe care le întâmpin acum.

Sintetic, așa vorbind, acum sintetizează urmărirea supraviețuirii. Ceea ce aveam eu în minte în momentul când eram sus și aveam bani se raportează la o expresie: am vrut să schimb zborul la business class cu zborul cu avion privat.

De aceea m-am băgat într-o chestie care a fost mult prea mare pentru un singur om de făcut”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Cât despre educația fiicei sale în America, Irinel Columbeanu a precizat că el nu este implicat deloc în acest aspect, pentru că nu are puterea financiară necesară.

Mai mult decât atât, și dacă este cazul unei vizite în America pentru a-și vedea fiica, tot Mr Pink și Monica se vor ocupa de cheltuielile deplasării sale, ca și în trecut.

Pe de altă parte, acesta a recunocut că i-a multumit, ca de la bărbat la bărbat, lui Mr. Pink pentru tot ceea ce face pentru fiica sa.

”Nu particip din punct de vedere financiar la creșterea Irinucăi, dar nici nu cred că este nevoie. Da, eu când am văzut realizările Irinei, din presa americană, mi-am făcut datoria de onoare să îi mulțumesc lui Mr. Pink.

O să mă mențin într-o notă mai vagă, dar vorbim de ordinul sutelor de mii. Da, sigur vorbim de 200-300 de mii de euro anual”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Vezi și EXCLUSIV Dialog emoționant între Irinel Columbeanu și fiica sa. Propunerea fabuloasă pe care i-a făcut-o Irinei și care i-ar putea schimba complet viața

Citește și:

Cum arată mama Loredanei. A împlinit 77 de ani, dar arată excelent! Se vede de unde are cântăreața trăsăturile!

Sanda Ladoși și-a reînscris copiii la o școală de stat. Artista a explicat de ce a luat această decizie