Laurette, în vârstă de 37 de ani, se implică activ în relaxarea clienților. Vedeta a făcut școală de masaj și acum oferă chiar ea tratamente în scop terapeutic clienților care-i calcă pragul la salon.

La salonul ei, ”Masajul Reginei Africane”, Laurette cere nu mai puțin de 400 de lei pentru 45 de minute de masaj sau 450 de lei pentru 50 de minute.

Dar cum a ajuns să-și deschidă această afacere, care a presupus și o perioadă de școlarizare? “Am avut mari dureri de spate și stres în viața mea. Mergeam de două ori pe săptămână la masaj să mă relaxez ca să scap de dureri. Așa mi-a venit ideea să-mi fac propriul salon de masaj terapeutic”, a declarat Laurette la „Teo Show,” la Kanal D.

Cât a fost investiția

Vedeta a făcut credit la bancă pentru a putea să-și deschidă afacerea.

„Am făcut un credit la banca de la care am luat și împrumut pentru casă. Am adus mobilă din Italia, am deschis acum 10 zile. Am dat și cu mătura acolo”, a povestit ea.

”E greu să găsești clienți. Voi aduce în noiembrie două fete din Nepal. Și în luna ianuarie, anul viitor, îmi vin două fete din Camerun.

Depinde ce masaj vrei, afro sau thailandez. Vom face și coafuri afro. O să vină mătușa iubitului meu din Paris, care știe să facă coafuri afro. Acum nu găsesc manichiuriste”, a mai spus Laurette, dând de înțeles că e vorba despre o afacere de anvergură.

”Sunt foarte mulțumită de ce a ieșit. Eu am făcut școala de masaj, am învățat să fac trei tipuri de masaj: somatic, limfatic și facial. Am diplomă.

Eu tot am încercat diverse afaceri, am avut salon când am fost cu Mihai, am avut afacere cu haine. Acum am investit 70.000 – 80.000 de euro. E un business mare”, a mai spus Laurette încântată.

De-a lungul timpului, Laurette a tot fost implicată în diverse afaceri, chiar dacă, până acum, succesul s-a cam lăsat așteptat. Cu ceva timp în urmă, Laurette a avut un salon de înfrumusețare, pe care l-a vândut după ceva vreme.

Apoi a intrat în afaceri cu haine, ea devenind designer.

Și în perioada căsătoriei cu omul de afaceri Ciprian Nistor, Laurette s-a implicat în afacerile acestuia, ea devenind manager la un magazin exclusivist de la Hotelul Marriot. După divorț însă, Laurette a renunțat la a mai a conduce business-ul omului de afaceri, aflat și acum la închisoare pentru evaziune fiscală.

Vezi și Laurette a avut prima reacție după scandalul de la hotel. Cine e bărbatul care a agresat-o?

Citește și:

Nadia Comăneci, imagine rară și neașteptată cu mama ei. Cum arată aceasta, la 80 de ani

Olimpia Melinte, pierderi de memorie după sarcină. Cum se simte actrița acum