Bine, nu de la început, după cum a mărturisit el într-un interviu recent realizat cu Pepe pe YouTube.

Într-un interviu recent realizat cu Pepe pe YouTube, discutat și în Star Magazin, Liviu Vârciu a dezvăluit câți bani a luat pentru primul album LA, dar și ce sumă câștiga pe vremuri. “Eu pe primul album LA, eu nu am luat niciun ban,” a recunoscut Liviu. “Am vrut să-mi pună poza pe copertă. Și am zis ‘Bă, dacă îmi pui poză pe copertă, eu nu vreau nimic’. Și el mi-a zis ‘Îți fac și CD-ul color’. A fost primul CD color din România”, a povestit Liviu Vârciu.

“Albumul s-a vândut în 865.000 de exemplare, pe acte. Noi nu știm cât s-a vândut fără acte,” a continuat Liviu. “S-au castigat 2 dolari la unitate. Asta înseamnă 1 milion șase sute de mii de dolari”, a mai spus el.

“Eu l-am dat cadou,” a continuat Liviu, vorbind despre primul său album cu trupa LA. “Am luat o ladă de gin și o ladă de ulei și mi-a dat 5.000 de dolari să mă duc într-o vacanta. Și ăla a încasat 1 milion jumate de euro”, ăși amintește vedeta.

Liviu Vârciu câștiga și 10.000 de dolari pe zi

Liviu a vorbit și despre faptul că, în urma cu câțiva ani, câștiga și 10.000 de dolari pe zi, însă acum regretă că nu i-a investit în piața imobiliară din orașul său natal, Constanța. Mai mult, Liviu a dezvăluit și că nu a strâns banii și în perioada 2005 ajunsese să aibă probleme financiare.

“Regretul cel mai mare al meu e că n-am putut să-mi cumpăr un apartament în Constanța,” a continuat Liviu.

“Eu vă spun regretul meu cel mai mare. Eu am făcut foarte mulți bani în 98, 99, 2000. Regretul meu e că nu am cumpărat Năvodariul,” a continuat Liviu. “Cea mai mare supărare a mea e că mă duc la hotel, eu fiind constănțean”, a explicat el.

“Vă dau cuvântul meu de onoare. Eu făceam, în 2009, 10.000 de dolari pe zi!” a dezvăluit Liviu Vârciu despre sumele pe care le câștiga în trecut. “Aveam 4 concerte lunea. Puteam să stau o săptămână liniștit și să cumpăr toată faleza de la Năvodari. Eu acum în Constanța nu mai am nimic!”, a mărturisit el.

Vezi și Fata lui Liviu Vârciu ajunge la bisturiu: ”O să se opereze când vreau eu”

Citește și:

Surpriză! Și prințul William a avut coronavirus în primăvară. De ce a ținut informația secretă

Carmen Grebenișan are coronavirus! În ce stare se află acum fosta concurentă de la Asia Express