În Statele Unite, emisiunea a ajuns la sezonul 13, iar antrenorii sunt Blake Shleton și Adam Levine și MIley Cyrus și Jennifer Hudson, care le-au înlocuit pe Gwen Stefani și pe Alicia Keys. Astfel, cei patru antrenori care își întorc scaunele pentru a găsi cea mai bună voce câștigă într-un sezon cât alții în întreaga viață.

Miley Cyrus

Artista a apărut doar în două sezoane de la „Vocea”, dar câștigă la fel de bine ca cei mai vechi antrenori. Ea încasează 13.000.000 de dolari pe sezon, potrivit Life&Style.

Blake Shelton

Blake este unul dintre cei mai bine plătiți antrenori ai show-ului. Este unul dintre favoriții faniilor din SUA și se află în emisiune încă de la începutula cesteia. A câștigat de cinci ori „Vocea”. Anul trecut a încasat 13 milioane de dolari pe sezon, potrivit revistei The Wrap, dar acum încasează o sumă mult mai mare, pentru că el împreună cu Gwen Stefani și-au negociat bonusuri uriașe.

Adam Levine

Adam este plătit aproape la fel de bine ca Blake, și ia aproximativ 13 milioane de dolari pe sezon, ceea ce înseamnă cam 26 de milioane pe an. El este antrenor, de asemenea, din sezonul 1, dar a reușit să câștige competiția doar de trei ori.

Jennifer Hudson

Nu se știe clar cât ia Jennifer Hudson, actuala antrenoare, dar aceasta nu a reușit deloc să se înțeleagă cu colegii ei, fapt pentru care ea nu va mai apărea și în sezonul 14, unde va fi înlocuită de Kelly Clarkson.

Gwen Stefani

Gwen a început să apară în show din sezonul 7 pentru suma de 10 milioane de dolari, fiind una dintre cele mai iubite antrenoare. Popularitatea ei a crescutsemnificativ după ce a început o relație cu Blake și în sezonul 12 a primit mai mult de 13 milioane de dolari, după ce cei doi și-au negociat salariu la sânge cu producătorii. CU toate acestea, Gwen nu mai vrea să s eîntoarcă în show, spunând că timpul ei s-a scurs. „Gewn u va fi antrenoare cu Miley Cyrus în același timp…nu vrea să se întoarcă în show. Susține că și-a terminat treaba în emisiune”, a spus o sursă.

Pharrell Williams

Pharrell Williams a fost antrenor la „Vocea” din 2014 până în 2016, însă nu avea același succes ca și colegii lui. El era plătit cu 8 milioane de dolari pe sezon, dar nu se știe clar dacă și-a negociat prost salariu sau nu l-au interesat banii.

Alicia Keys

Alicia Keys câștiga, de asemenea, 8.000.000 de dolari pe sezon. Această sumă era considerată una normală pentru noii antrenori, dar Miley a primit cu cinci milioane de dolari mai mult decât ea, când au apărut în același sezon.

Christina Aguilera

Christina Aguilera a fost cel mai bine plătit antrenor din istoria show-ului. A apărut în emisiune timp de șase sezoane, iar potrivit The Wrap a primit la început câte 17.000.000 pe sezon, iar ulterior i s-a tăiat din salariu până la 12.500.000 de dolari, acesta fiind probabil și motivul pentru care a părăsit show-ul.

 Shakira

Shakira a apărut în sezoanele 4 și 6 ale emisiunii și s-a descurcat de minune. The Hollywood Reporter a dezvăluit că a primit 12 milioane de dolari, după ce a înlocuit-o pe Christina.

Cee Lo Green

Rapperul american a fost cel mai prost plătit. La început a primit 2 milioane de dolari pe sezon, iar ulterior a primit 6,5 milioane de dolari înainte să părăsească concursul în sezonul șase.

Usher

Usher l-a înlocuit pe  Cee Lo după sezonul  6, cu 7 milioane de dolar, fiind,  de asemenea, unul dintre antrenorii care au fost prost plătiți.

Kelly Clarkson

Kelly își va face debutul în sezonul 14 și va primit 14 milioane de dolari pe sezon. A primit atât de mult pentru că era ofertată și de producătorii emisiunii „American Idol”.

Citește și: