Bloggerița, originară din Arad, a lucrat în domeniul imobiliarelor și apoi la Bursa Română de Afaceri, dar a cochetat, în repetate rânduri, și cu televiziunea. Mulți o știu în urma participării la „Asia Express”.

Provine dintr-o familie de comercianți

Tânăra fără prejudecăți provine dintr-o familie de comercianți, iar majoritatea afacerilor sale sunt în mediul online.

Bloggerița iubește luxul și, potrivit Fanatik, are conturi impresionante. Legat de conturile din bancă, iată ce a spus ea:„O să refuz să răspund, pentru că nu contest ce fac ceilalți invitați sau celelalte femei, mi se pare contrar creșterii mele să vorbesc despre sume fixe, câți bani am sau cât costă bijuteriile mele” a declarat ea pentru sursa menționată.

“Îmi doresc să fac mulți bani, nu doar niște bani”

“Nu vreau să frustrez pe nimeni. În plus, acum sunt antreprenor, am multe businessuri online. Fac niște bani mulțumitori pentru mine. Îmi doresc să fac bani, nu niște bani”, a declarat Morodan.

“Bani care îmi sunt ok pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris la hotel Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră”, a explicat ea.

Vedeta a mai adăugat că-și poate permite orice, își poate cumpăra orice și că este foarte atentă atunci când vine vorba de negociere.

Vezi și Ana Morodan, adevărul despre toate operaţiile estetice pe care le are. Ce face ca să-și păstreze tinerețea, la 36 de ani

Citește și:

Meryl Streep are o căsnicie de 43 de ani și 4 copii, dar ascunde o dramă teribilă

Reacția complet neașteptată a Monicăi Gabor după ce Irinel Columbeanu și-a lansat cartea. Însă Romanița Iovan i-a lăsat pe toți mască!