“Am 60 de kilograme și 1,76 m înălțime”, a dezvăluit vedeta, fosta soție a lui Mihai Albu și mamă a unei fetițe.

Iată și ce program alimentar are vedeta, care în prezent este implicată într-o relație stabilă.

”Mănânc zahăr doar o dată pe săptămână, de obicei duminica. Pentru cartofi prăjiți am o zi specială, de obicei, joia, iar în restul zilelor mănânc dimineața un mic dejun sățios, în principal granola.

Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport.

Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte-foarte multă apă”, a explicat Iulia Albu, conform Click!.

De altfel, criticul de modă este și mare prietenă cu sportul.”Fac sport în fiecare zi, de două ori pe săptămână fac Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar și în celelalte zile merg la sală sau să alerg.

La Circul Metropolitan fac antrenament cu o acrobată de acolo, pur și simplu mă antrenez. M-am apucat de Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul “Dancing on Ice”…

În perioadele în care am foarte multe filmări – și sunt câteva perioade pe an în care filmez absolut în fiecare zi a săptămânii – am acasă aparate pe care le folosesc și greutăți și rutine specific gândite, care înlocuiesc sala, și alte activități și rutine pe care le fac de multe ori la 5.30 sau 6 dimineața”.

Vezi și Cum și-a cunoscut Iulia Albu actualul iubit: S-a dus la blind date cu fiica ei!