CRBL este unul dintre concurenții de la ”Survivor România” care au rezistat în competiție până în acest moment. Artistul, care face parte din echipa Faimoșilor, are parte de condiții grele în Republica Dominicană, ca șin restul concurenților. În afara alimentației aproape absente și a efortului fizic pe care îl au de depus în timpul jocurilor, pe teren, aceștia nici nu beneficiază de condiții foarte bune.

De exemplu, sunt nevoiți să doarmă sub cerul liber și să se adapteze la condițiile junglei. Toate aceste lucruri au urmări. Prin urmare, mulți concurenți se confruntă cu scăderea în greutate.

Ce greutate are CRBL, după 2 luni și jumătate în competiția ”Survivor România”

A venit momentul adevărului! Câte kilograme au slăbit, de fapt, Faimoșii de la ”Survivor România”? CRBL care, în data de 16 ianuarie 2022, cântărea nu mai puțin de 101 kilogram, după două luni și jumătate în competiția din Republica Dominican a ajuns să cântărească 87 de kilograme. Astfel, concurentul de la Pro TV a slăbit 14 kilograme.

De asemenea, Laura Giurcanu a avut la începutul competiției 66 de kilograme, iar acum cântărește 61,5 kilograme.

TJ Miles a intrat în competiție cu 78 de kilograme, iar acum cântărește 64,9 kilograme.

Elena Chiriac a intrat în concurs cu 60 de kilograme, iar acum cântărește 51,1 kilograme.

Mari a intrat în competiție cu 57 de kilograme, iar acum cântărește 51,15 kilograme.

De asemenea, Marian Drăgulescu a intrat în competiția din Republica Dominicană cu 65 de kilograme, iar acum are 60,95 kilograme.

Citește și:

Florin Ristei, Ilona și Cuza, într-o nouă emisiune TV. Supriză uriașă pentru fani

Kristen Stewart și Dylan Meyer, logodnica ei, sărut pasional pe covorul roșu