Gina Pistol a rămas cu multe kilograme în plus după sarcină, iar acum a luat măsuri pentru a reveni la greutatea ei obișnuită. Astfel, în doar o săptămână deja au început să se vadă rezultatele.

Vedeta Antena 1 a mărturisit că ajunsese la 80 de kilograme în sarcină, la acum în urmă cu o săptămână cântărea 65 de kilograme. Gina le-a spus fanilor că vrea să slăbească încă 12 kilograme, ca să ajungă la greutatea pe care o avea înainte de sarcină. Astfel, ea s-a apucat de sport și de dietă,sub supravegherea lui Carmen Fit, și deja se văd rezultatele.

Acum, vedeta a revenit cu detalii despre procesul de slăbire și spune că eforturile ei au început să dea roade. Ea a reușit să scape de 2 kilograme din prima săptămână.

Smiley si Gina prima vacanta in 3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe Instagram., în urmă cu o săptămână.

Citește și:

Gina Pistol a dezvăluit câte kilograme are. Vedeta s-a apucat de dietă

Gina Pistol împlinește 41 de ani. Imaginea făcută publică de Smiley a cucerit internetul. Ce mesaj are pentru iubita lui de ziua ei