Potrivit Insider, compania-mamă a CBS, ViacomCBS, a plătit între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare ale interviului realizat de Oprah Winfrey cu Meghan Markle și prințul Harry.

Harpo Productions, compania de producție a lui Winfrey, a încercat de asemenea să vândă interviul altor două televiziuni americane, NBC – deținută de Comcast, și ABC – deținută de Disney, potrivit Wall Street Journal care a dezvăluit pentru prima dată informația.

Citește și: Îți dai seama cine e? Așa arăta în urmă cu 8 ani. A fost o îndrăgită prezentatoare TV, dar a ieșit din lumina reflectoarelor

ViacomCBS a cumpărat drepturile de a difuza interviul în Statele Unite și pe piețele internaționale, relatează WSJ. În ciuda faptului, că Oprah a încasat o avere pe acest interviu, un reprezentant al cuplului a afirmat că Harry și Markle nu au fost plătiți pentru a lua parte la interviu.

În Regatul Unit ViacomCBS a vândut drepturile de difuzare ITV care a licitat mai mult pentru acestea decât Channel 4, Channel 5 și Sky, potrivit The Sunday Times.BBC nu a licitat pentru drepturile de difuzare, potrivit aceleiași surse.

Meghan Markle a făcut mai multe informații șocante în cadrul interviului, printre care că a avut gânduri suicidare ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică și că membri ai familiei regale au speculat cu privire la culoarea pielii fiului acesteia și a prințului Harry.

Cu toate acestea, specialiștii britanici susțin că nu înțeleg de ce Harry și Meghan au decis să facă acest interviu care le-a făcut mai mult rău decât bine, iar singura care a avut de câștigat din acest circ mediatic a fost Oprah Winfrey, care și-a mărit îngroșat astfel conturile bancare.

De asemenea, ducii de Sussex au ținut să precizeze că din momentul în care au renunțat la îndatoririle regale, în ianuarie 2020, ei au devenit independenți și din punct de vedere financiar, deoarece familia regală le-a tăiat finanțarea. Însă, cei doi se pare că nu au dus lipsă de bani și s-au descurcat foarte bine cu banii pe care prințul Harry i-a primit moștenire de la prințesea Diana. Astfel, mama lui i-a lăsat o avere de nu mai puțin de 10 milioane de dolari. Așadar, cei doi și-au putut permite o vilă de lux în valoare de 14 milioane de dolari, în Santa Barbara, SUA.

De asemenea, Meghan și Harry au semnat un contract cu Netflix în valoare de 100 de milioane, pe o perioadă de 5 ani.

Citește și:

Lidia Buble, surprinsă cu un milionar excentric. Cum arată și cine este?

Monica Bîrlădeanu, poate cea mai sinceră și frumoasă declarație: ”Mi-a topit inima… Toate aceste femei sunt în mine”