Vedeta a dezvăluit cum au decurs ultimele luni pentru ea, cât s-a îngrăşat pe perioada sarcinii şi ce schimbări au apărut. Trăiește intens și conștient această perioadă, conștientă că e posibil să nu se mai întâlnească niciodată cu ea.

Vedeta a povestit că nu s-a îngrăşat foarte multe kilograme, ba chiar a avut parte de o sarcină uşoară: „Sunt deja la finalul celui de-al treilea trimestru şi pot spune că acum mi-a fost mult mai uşor că la prima sarcină. În primul rând, am luat mai puţine kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus.

Nu mă simt umflată şi nu reţin apă, deşi beau multă, nu am arsuri şi pot să mă mişc cu multă uşurinţă pentru treburile obişnuite. Sport însă nu am făcut în perioada această, cu atât mai mult cu cât au apărut şi contracţiile Braxton Hicks. Poftă de mâncare nu prea am, adică mănânc mai puţină mâncare gătită şi mai multe fructe, legume, beau smoothie-uri făcute în casă şi mi se pare delicios sorbetul de lămâie!”, a povestit ea pe blogul său.

Laura Cosoi a mers regulat la medicul său pentru a vedea cum se dezvoltă micuţa din burtică, iar veștile sunt foarte bune. „Fetiţa este bine şi se dezvoltă frumos. Aceasta este părerea medicilor după morfologia pentru cel de-al 3-lea trimestru. Mi se pare că e o fetiţă chiar chipeşă, ceva mai lungă decât a fost Rita şi un pic mai grăsuţă. Uneori, parcă aduce cu Rita, din alte unghiuri mi se pare că e un pic mai ascuţită la faţă. (…)

Fetiţa mea cea mică e dinamică, are o viaţă intrauterină foarte activă. Mi se pare că e un copil determinat şi energic, cu care avem o conexiune foarte bună. De altfel, vorbim mereu cu ea, inclusiv Rita. I-am explicat că şi ea a stat acolo, în burtică mamei, unde e surioară ei acum şi că în curând o s-o întâlnească. Iar o parte dintre pregătirile în acest sens le-am făcut deja.”

Rita, fiica Laurei Cosoi, merge deja la creşă

Familia Laurei Cosoi are parte și de alte schimbări: „O schimbare în această perioadă e că Rita a reînceput creşa. Am cântărit bine alternativele, am tras aer în piept şi am spus Cu Dumnezeu înainte!, să ne vegheze, să fie totul bine. Ne-am gândit că, dacă nu o ducem acum, nu prea mai avem când, iar pauza este prea mare pentru binele ei.

Avea nevoie să mai socializeze şi cu alţi copii, să-şi mai fortifice imunitatea. Şi după părerea noastră, acum era singurul moment posibil. Aşa că în fiecare zi avem program: dimineaţă, pe răcoare, merg cu Rita în parc câteva ore, apoi merge la creşă, mănâncă prânzul, iese în curte cu copiii, se joacă, iar după aceea o luăm acasă şi după-amiază o petrecem împreună. Practic, doar câteva ore pe zi le petrece acolo, dar importante pentru contactul cu alţi copii.”

Vezi și Dana Budeanu sare la gâtul Laurei Cosoi: ”Tu mai ții minte cum erai cand erai cu Smiley?”

Citește și:

Primele imagini cu Alina– Maria de Roumanie însărcinată. Ce mult i-a crescut burtica

Vacanță în vremea pandemiei. Unde își face concediul Andreea Marin. Imagini cu Zâna Surprizelor, de la plajă