„Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii, și eu ziceam: Ah, ce drăguț, Doamne!… Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a povestit Lora în matinalul de la TVR.

Dar, pentru că Universul nu doarme, atunci când, în sfârșit, interpreta și-a făcut bagajul și a pornit spre ceea ce trebuia să fie o excursie de două săptămâni, a fost pusă la relaxare forțată, ca o compensare a tuturor vacanțelor pe care nu le-a avut.

Întrebată fiind cât a cheltuit cu această vacanță, artista nu s-a sfiit să ofere un răspuns: „Cred că în jur de 50 de mii de euro”, Totuși, se poate spune că sunt bani cheltuiți cu folos, pentru că această călătorie a ajutat-o nu numai la realizarea noului clip muzical, dar și în dezvoltarea propriei afaceri cu produse cosmetice, după cum a mărturisit cântăreața.

Vezi și După cinci luni petrecute în Bali, Lora a plecat iar în vacanță. Ce destinație a ales de data aceasta. ”La ce noroc aveți voi, rămâneți blocați și acolo…”

Citește și:

Carmen Grebenișan a pozat topless: ”Așa trebuie să arate fotografiile alb-negru!”

Unul dintre cele mai mari modele ale lumii așteaptă primul copil! Femei din lumea întreagă, scandalizate: ”Nu vom cunoaşte genul copilului până nu va împlini 18 ani”