Alina Ceușan are 30 de ani, iar din 2012 scrie pe un blog care i-a devenit rampă de lansare și sursă de venit. Au urmat, firesc, alte platforme de comunicare, iar acum tânăra este „regină” în online, cu milioane de urmăritori adunați de pe Youtube, TikTok, Instagram și Facebook.

Alături de cea mai bună prietenă a ei, Carmen Grebenișan, concurentă în acest sezon la Survivor România, Alina Ceușan a pus Clujul pe lista influencerilor de top din România, din zona life-style, beauty și fashion.

Alina a fost invitată în cea de-a doua ediție a podcastului „Vorba lu’ Jorge” și a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre munca ei, despre câștigurile din online, despre soțul ei, hair stylis-ul Raul Tișa, dar și despre prieteniile cu alți influenceri.

Citește și: Cum arăta Carmen Grebenișan de la Survivor, înainte de operațiile estetice. „Mi se spunea «scândura» sau « fata șnur»”

Alina Ceușan, despre momentul logodnei. Nu i-a plăcut inelul

Alina s-a căsătorit în anul 2019, cu hair stylist-ul Raul Tișa și au un băiețel pe care l-au botezat Rock. Însă cererea în căsătorie nu a fost pe placul Alinei, mai exact, nu i-a plăcut inelul. „Știa că nu-mi place albastru și a venit la mine cu un inel de safir, dar și eu am fost cu o pretenție de-asta, neînțeleasă. Evident că am zis da, dar nu îmi plăcea inelul. Se știe faptul că am pretenții și că Alina Ceușan este foarte figurantă, doar știți. Am vrut un inel normal de logodnă, ca toată lumea”. Despre nunta Alinei cu Raul s-a scris mult, iar fotografiile au fost superbe.

Despre banii din online: „Se câștigă foarte, foarte bine”

Jorge a întrebat-o direct: „Câștigi mai mult de 20.000 de euro pe lună?”. Iar răspunsul Alinei Ceușan a fost scurt și la obiect: „DA!”. apoi a detaliat: „Sunt adunați (n.r. banii) din toate zonele, sunt luni și luni. Sunt luni în care sunt peste această sumă, sunt luni în care sunt sub această sumă. Dar e vorba de acest venit care este făcut și din contractele din online, cât și din alte colaborări, și din partea de branduri pe care o avem. În zona de online se câștigă foarte, foarte bine”.

Alina Ceușan, despre relația cu soțul ei

Jorge a întrebat-o dacă are parte de gelozii în cuplu. „Nu am cum să fiu geloasă, având în vedere domeniul în care lucrez eu, domeniul în care lucrează el. Nu ai cum, ăsta cred că a fost un lucru normalizat încă de la începutul relației și am înțeles foarte bine amândoi că el e înconjurat de femei și că eu sunt plecată foarte mult. Deci, nu este loc de așa ceva, dacă am avut ceva vreodată de discutat, am discutat și atât, ține foarte mult de încrederea în tine. Și nici el nu este gelos. Noi ne-am hotărât în primele două săptămâni că vrem să ne și căsătorim”.

Citește și: Cum a slăbit Alina Ceuşan după naştere: „Am avut 71 de kilograme când am mers să nasc…”

Citește și: Alina Ceușan, criticată dur pentru cum se comportă în postura de mamă. Răspunsul tranșant al vedetei: Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii” mai puteți voi cu voi?