Bogdan face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Din 1.000 de concurenți înscriși și 220 care s-au prezentat în fața celor trei chefi, el a fost cel mai bun.

Cine e Câștigătorul Chefi la cuțite 2018

Bogdan, care inițial plecase să studieze în Olanda, s-a decis în ultimul moment să devină bucătar. S-a întors în România, a luat diploma, după care a studiat la Paris. A revenit repede acasă pentru că i-a murit mama și a vrut să fie aproape de familie. „Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum”, a declarat el.

Iar dovada că a ales bine tocmai a primit-o. La 21 de ani a învins oameni cu mult mai multă experiență în ale gătitului. În finală, a ales să facă o prăjitură Pavlova. A ales bine, pentru că juriul a fost impresionat.

În semifinală au ajuns doar șase concurenți, iar finala a fost o bătălie între trei concurenți: Marlena, Cristina și Bogdan. Cel din urmă a fost de departe cel mai bun.

Foto: Antena 1

Vezi si Cătălin Scărlătescu, negru de supărare după terminarea emisiunii „Chefi la cuțite”: „Îmi pare atât, atât de rău. Lazăr, ești cel mai bun concurent din toate sezoanele…”

Citeste si