Citește și: Prima reacţie și apariție publică a Shakirei după zvonurile că s-a despărţit de Gerard Piqué. De ce a fost aspru criticată de fani

Prințul William și ducesa Kate sunt în stare de șoc, susțin surse de la Palatul Kensington citate de presa internațională. Kate, însărcinată în aproape trei luni suferă de grețuri severe, iar informațiile privind complotul de răpire a fiului ei au doborât-o psihic. Conform Scotland Yard, planul de răpire a moștenitorului era unul doarte complicat, pus la cale în cel mai mic detalii, încă de la mijlocul verii. Investigația poliției a început atunci când școala Battersea a fost spartă. Au fost furate și bunuri dar ceea ce i-a intrigat cel mai mult pe anchetatori a fost lipsa planurilor de arhitectură a clădirii. O femeie cu probleme psihice, pe nume Louise Chantry, ar fi fost folosită de banda de criminali pentru a fi țap ispășitor. Cu ceea ce le-a spus femeia și cu dovezile adunate, Scotland Yard a operat arestări.

Casa regală britanică în stare de șoc! Prințul George era cât pe ce să fie răpitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Răpitorii voiau să ceară 50.000.000$ răscumpărare

Suspecții, ale căror nume nu au fost dezvăluite, au fost suspuși interogatoriilor. Ei ar fi mărturisit că urmăreau să ceară 50 de milioane de dolari răscumpărare. La auzul informaiilor, ducesa Kate ar fi cedat nervos. Ea i-a cerut soțului ei, prințul William, să-l retragă pe micuțul George de la școală și să se mute toți în Norfolk, unde copiii ar fi beneficiat de profesori privați. Kate ar fi spus plângând că nu are de gând să riște viața copiilor pentru coroană.

Pe de altă parte, nici simpaticul George nu vrea să mai meargă la școală. După doar o lună, el le-ar fi spus părinților că nu-i place și că s-a saturat să facă zilnic aceleași lucruri.

În ciuda pericolelor care au ieșit la iveală în ultima perioadă, primarul Londrei, Sadiq Khan, i-a asigurat pe englezi că micuțul George la fel ca toți copiii din școlile și grădinițele din Londra, se află în deplină siguranță deoarece se iau măsuri speciale de securitate.

 

 

Citește și: