Asta au aflat jurnaliștii de la „Rolling Stone” care au intervievat peste 55 de persoane care i-au trecut pragul nonconformistului rocker de-a lungul vieții sale, în cadrul unei anchete care a durat nouă luni.

Anul acesta, Manson a fost acuzat de diferite infracțiuni, inclusiv de agresiune sexuală, abuz psihologic, violență, constrângere și intimidare.

Manson a negat categoric acuzațiile, numindu-le „denaturari oribile ale realității”.

În ancheta publicată de „Rolling Stone”, cei care i-au vizitat casa au declarat în locuința vedetei pot fi văzute imagini pornografice peste tot și că deasupra patului său este scris cu spray „SIDA”.

Marilyn Manson urăște lumina zilei și căldura

Mai mult decât atât, mobilierul, covoarele, draperiile și toate celelalte decorațiuni sunt de culoare neagră, pe care „cântăreațul le folosește pentru a împiedica lumina să intre în casă în timpul zilei”, se arată în raport.

mmSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6În plus „Temperatura este menținută extrem de rece; când cineva reglat termostatul la mai mult de 18 de grade, [Manson] ar fi făcut furori și a distrus mobilierul.”, a declarat una dintre sursele „Rolling Stone”.

De altfel, fostele iubite ale vedetei – care au contribuit la realizarea reportajului – s-au referit la apartament ca la un „frigider negru” și o „cameră frigorifică pentru carne”.

Actrița din Game of Thrones, Esmé Bianco – care a intentat un proces împotriva lui Manson – a susținut anterior că acesta a urmărit-o cu un topor în jurul apartamentului său și că îi făcea o deosebită plăcere să o umilească în fața musafirilor.

Și nu este singura femeie care i-a adus acuzații vedetei. Actrițele Evan Rachel Wood și Ashley Morgan Smithline – l-au acuzat și ele pe Manson de violență sexuală.

Citește și: Elwira și Mihai Petre au făcut-o pe Irina Fodor să plângă la Asia Express! Cuvintele blondei au afectat-o foarte tare