Acum e la apogeul carierei, mamă a doi copii și o femeie împlinită. Dar după ce s-a lansat la American Idol, în 2005, și brusc a devenit cunoscută, era foarte nesigură pe ea.

În ciuda talentului vizibil de la o poștă, cântăreața primea în mod constant mesaje în care era criticată pentru cele câteva kilograme în plus pe care le avea. Într-adevăr, recunoaște ea, era o vreme când mânca doar quesadilla și paste. ”Eram obosită și îmi cumpăram haine din ce în ce mai mari”, admite ea la mulți ani distanță.

Însă în loc să se descurajeze, a luat aceste critici în mod constructiv și a început să-și numere caloriile. ”Mă simțeam mai bine, aveam mai multă energie”, își amintește ea.

Numai că a împins lucrurile prea departe. Ajunsese să supraviețuiască cu numai 800 de clorii pe zi. Asta, în condițiile în care mai mergea și în turneu.

Deja era depășită de situație. ”Clacam adesea, mă simțeam îngrozitor și repetam acest întreg ciclu”, își amintește ea.

”Corpul urla: Am nevoie de mai multe calorii, de mai mulți carbohidrați!”, mai declară cântăreața.

Carrie Underwood, in 2005SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Acum, face sport de 7 ori pe săptămână

De la frustrări legate de kilograme și diete extreme, Carrie Underwood a ajuns să lanseze propriul manual de fitness, „Find Your Path: Honor Your Body, Fuel Your Soul, and Get Strong with the Fit52 Life”.

„Iubesc regulile. Așa funcționez eu bine și mă simt bine în pielea mea, așa operez eu”, a mai spus vedeta.

În prezent, Carrie își urmărește nu doar caloriile, ci și proteinele, carbohidrații și grăsimile. 45% din alimentația sa zilnică e formată din carbohidrați, 30% din grăsimi și 25% proteine.

Recunoaște că are un viciu, o slăbiciune: vinul roșu. ”Dar e bun pentru inimă, nu?!”, mai adaugă tot ea.

Cât despre sport, vedeta merge la sală de 7 ori pe săptămână. Nu doar că o ține în formă fizică bună, dar, spune Carrie, o eliberează de stres.

Vezi Ea este o cântăreață celebră de 36 de ani, dar fiul ei crede că jobul ei e să spele rufe și că are 70 de ani! Mori de râs dacă citești tema lui pentru școală!

Citește și: