Într-un interviu acordat recent, artista în vârstă de 35 de ani a dezvăluit că anul trecut a fost un calvar pentru ea. ”2017 nu a fost așa cum mi-am imaginat. Plănuisem ca 2017 să fie un an în care să compun muzică nouă și să am un copil”, a declarat vedeta, abia reținându-și lacrimile.

”Am rămas însărcinată la începutul lui 2017, dar n-a mers. Se mai întâmplă. Asta a fost, am gândit că e în regulă: <>.

Apoi, am rămas iar gravidă în primăvară și iar nu a mers.

Am rămas însărcinată din nou la începutul lui 2018, iar nu a mers, În acel moment, mi-am spus: Ok, care e treaba, de ce se întâmplă asta?>>.

Carrie a găsit însă o cale de a trece peste toate acestea, refugiindu-se în muzică. A rezultat un întreg album, ”Cry Pretty”, iar munca la el a fost terapeutică, spune ea.

”Îmi era teamă să fiu furioasă. Dar eram!”

A contat foarte mult că mai are un copil, Isaiah, împreună cu soțul ei, sportivul Mike Fisher. ”Mi-a fost teamă să fiu furioasă, pentru că suntem binecuvântați. Fiul meu, Isaiah e cel mai scump din lume! Am gândit atunci: <>, a mai mărturisit cântăreața cu nenumărate premii în palmares.

Dar într-o sâmbătă seara, Carrie a crezut că are din nou un avort spontan. Aflase că e din nou însărcinată, dar nu se putea bucura îndeajuns. A fost momentul în care, crezând că are un nou avort, a vorbit cu Dumnezeu, întrebându-l de ce o lasă să rămână mereu însărcinată, dacă nu poate duce sarcina la termen. I-a cerut ori să nu-i mai dea niciun copil, nicio sarcină, ori să o ajute de data aceasta să aibă încă un copil. A mers la doctor a doua zi, iar acesta i-a confirmat că totul era în regulă.

”Și am gândit: <>”, a mai povestit Carrie, emoționată până la lacrimi.

Foto: NorthFoto

Citește și: