Wozniacki a anunțat că este însărcinată pentru prima dată la 30 de ani. Fosta jucătoare de tenis s-a retras din activitate anul trecut tocmai pentru că își dorea foarte mult să devină mamă. Ea este căsătorita cu fostul baschetbalist din NBA, David Lee, și se pare că în curând își va începe o nouă carieră: cea de mămică.

Anunțul a fost făcut de sportiva daneză pe conturile de socializare, unde a dezvăluit că va avea o fetiță. Mai mult, sarcina se pare că este destul de avansată, având în vedere că va naște în luna iunie.

„Abia aștept să fac cunoștință cu fetița noastră în iunie!”, a scris pe Instagram, alături de o imagine cu ecografie, o pereche de adidași pentru bebeluș și un ursuleț.

Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia – ©Yan Lerval/Alamy Live NewsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Caroline Wozniacki (@carowozniacki)

Caroline Wozniacki a fost de-a lungul carierei timp de 71 de săptămâni lider WTA și a câștigat 30 de titluri in circuit. Singurul său trofeu de Grand Slam datează din 2018, chiar de la Australian Open, când adversara în finala i-a fost chiar românca Simona Halep.

”Mereu mi-am spus că, atunci când va veni timpul, sunt numeroase alte lucruri în afara tenisului pe care vreau să le fac”, spus Caroline, în urmă cu ceva timp.

Foto: Profimedia