Sportiva le-a arătat fanilor și cum arată bebelușul ei, pe Instagram.

Caroline Wozniacki, în vârstă de 30 de ani, s-a născut pe 11 iulie 1990 și tot într-o zi de 11 a venit pe lume și primul ei copil, Olivia. Nașterea a fost însă abia acum anunțată.

Tatăl fetiței este și el sportiv, fiind vorba despre fostul baschetbalist din NBA, David Lee, cu care Caroline Wozniacki s-a căsătorit în 2019.

În poza publicată pe Instagram de Wozniacki, apar ea, micuța Olivia și tatăl fetiței, David Lee. „Suntem o familie de trei. Olivia Wozniacki Lee, născută pe 11 iunie 2021”, a scris Caroline Wozniacki pe Instagram.

parintii-si-OliviaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fanii și apropiații Carolinei Wozniacki, un milion și jumătate de oameni, mai exact, au fost încântați să vadă fotografia, iar mulți au lăsat comentarii de bun venit micuței Olivia.

„Felicitări, dragi părinți!”, a scris un fan, „Poza asta mi-a făcut toată ziua. O să fiți cei mai buni părinți!”, a scris altcineva.

Caroline Wozniacki mai postase anterior și alte fotografii din perioada cât a fost însărcinată, în care a spus că abia așteaptă ca cea mică să se nască.

Caroline Wozniacki şi-a încheiat cariera în 2020

Caroline Wozniacki şi-a încheiat cariera la vârsta de 29 de ani, când a fost învinsă în turul trei al Australian Open de sportiva Ons Jabeur, din Tunisia.

Sportiva a spus atunci: „A fost o călătorie minunată (…) Aş vrea să le mulţumesc fanilor, susţinerea pe care o simţim pe teren este incredibilă. De asemenea, susţinerea familiei mele, în special a tatălui meu, care m-a antrenat în toţi aceşti ani… De obicei nu plâng, scuze, acestea sunt momentele speciale de care îmi voi aminti. Sunt foarte fericită, sunt pregătită pentru capitolul următor”, a mai spus ea, zâmbind printre lacrimi.

Vezi și Cum arată Emily Burghelea la 8 săptămâni de când a născut: ”Vara asta vreau să fiu bine în costum de baie!” Are șanse?

Citește și:

Acesta este secretul siluetei Andreei Raicu! Ce nu mănâncă niciodată vedeta care la 43 de ani arată ca la 20

Reacția dură a lui Ștefan Borleanu, imediat după anunțarea câștigătorului Chefi la cuțite. Preferatul publicului dă cărțile pe față!