Prezentatorul TV a trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu 20 de ani cu Ami Teiceanu cu care are o fiică. Însă, cei doi s-au despărțit și Ami și-a crescut singură fiica. Carmina împlinește pe 8 mai 19 ani, dar aceasta mărturisește că tatăl ei nu îi este așa apropiat cum și-ar fi dorit.

Deși Liviu Vârciu vorbește adesea despre fiica lui cea mare și lasă de înțeles că au o relație foarte bună, Carmina a vorbit deschis despre dezamăgirile cauzate de celebrul ei tată, lăsând de înțeles că relația lor nu este mereu roz.

Carmina va termina liceul și va da peste două luni Bacalaureatul, urmând ca din toamnă să se mute în București pentru a merge la facultate. În urmă cu ceva timp, Liviu Vârciu anunța pe rețelele de socializare că i-a cumpărat un apartament Carminei într-o zonă de lux a Capitalei, dar tânara susține că acest lucru nu este adevărat.

„Da, mă mut în București dar nu mi-a cumpărat tata apartament. Cel mai probabil o să locuiesc cu chirie. În ceea ce privește apartamentul, el a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumpărat apartament sau cum se zvonea că a cheltuit 100.000 de euro pe el”, a spus Carmina într-un interviu pentru redactia.ro.

De asemenea, Carmina a declarat că tatăl său i-a promis că îi va cumpăra o mașină după ce a reușit să ia permisul de conducere. Tânăra așteaptă de câteva luni ca Liviu Vârciu să se țină de această promisiune.

Carmina-si-Liviu-Varciu-510×600-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„O aștept( nr. masina) de 2 luni. Am luat permisul de conducere de trei luni aproape și mi-a promis că îmi cumpără mașină în ziua în care am împlinit 18 ani”, a mai spus Carmina.

Pe 8 mai, Carmina va împlini frumoasa vârstă de 19 ani, iar în această zi importantă își dorește să fie alături și tatăl ei, care a lipsit în ultimii ani de la ziua ei.

„Ziua mea e sâmbătă și am avut o discuție cu el pe tema asta și l-am întrebat dacă cumva, printr-o minune, să vină, dat fiind faptul că nu l-am avut aproape de ziua mea în ultimii ani. Și dacă vine și dacă nu vine, în următorii ani o să-mi fac ziua de naștere în București și o să fie mai aproape”, a mai spus tânăra.

Carmina este la Liceul de Teatru din Arad, iar după ce va susține Bacalaureatul, tânăra dorește să se înscrie la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din Capitală.

Citește și:

Răzvan Simion, jignit de o invitată în emisiunea Neatza. Dani Oțil a reacționat imediat

Interviu EXCLUSIV Alex Dima: ”Dacă vrei să dai de Dumnezeu, trebuie să începi să faci bine”