Potrivit acesteia, este vorba despre o operație de corectare a vederii. Tânăra a povestit pe Instastory că înainte purta ochelari, dar acum nu mai are nevoie de ei.

„Nu mai am nevoie de ochelari! Eu purtam ochelari, dar, în ultimul timp, nu i-am mai purtat pentru că aveam dureri de cap infernale. Operația a fost făcută cu un aparat foarte șmecher. Mulțumesc, Doamne, că am avut norocul și posibilitatea să-mi fac operația”, a spus Carmina pe Instagram.

Tânăra Carmina le-a povestit urmăritorilor săi că operația a durat foarte puțin.

„A durat 5-6 minute, adică nimica toată. Am ieșit din sala de operație și cam asta a fost. Am avut senzația că aveam nisip în ochi, parfum, îmi curgea nasul, ochii, nu am bandaj, îmi e pupila foarte dilatată, pentru că mi s-au pus niște picături ca să nu mă doară sau să mă usture…”, a completat tânăra.

De ce nu a venit Carmina la petrecerea de botez a fratelui său

Recent, Liviu Vârciu și-a botezat fiul cel mic, însă Carmina nu a participat la eveniment.

„Eu am fost la București cu înscrierea la facultate, am rezolvat cu apartamentul și am rezolvat toate cele. Am plecat în Arad să-mi strâng lucrurile să mă pot muta în București, așa că am preferat să nu mă mai plimb pe drumuri. E ok, nu am vrut să mă plimb pe drumuri cu bagajele și toate cele”, a explicat la acea vreme Carmina.

Liviu Vârciu este tatăl a 3 copii. Pe Carmina o are dintr-o relație anterioară. Din relația actuală, cu Anda Călin, au rezultat doi copii, o fetiță și un băiat.

Liviu Vârciu i-a cumpărat un apartament în Capitală fiicei sale

Liviu Vârciu a avut grijă să aranjeze totul la București pentru venirea fetei sale, mai nou studentă. Acesta i-a cumpărat un apartament în Capitală fiicei sale.

Deși tatăl său nu a putut fi alături de ea în orice moment din cauza proiectelor din televiziune și a altor evenimente care s-au ivit, acesta este atent ca fata sa să aibă tot ce are nevoie pentru un început promițător în Capitală, acolo unde vrea să își dezvolte aria profesională și să studieze.

Ami Teiceanu, mama fetei, a declarat că este mulțumită de ceea ce a făcut Liviu Vârciu și vede gestul său ca pe unul natural, care trebuia să vină din partea unui tată.

“Este normal, ea se mută la București. Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea pentru este în București, nu mai e în Arad.

Ce a fost în trecut, a fost, contează ce o să fie de acum încolo. Am șters tot, viața merge înainte, nu trăim cu trecutul.

Niciodată nu este prea târziu să fie bine. Important este că țin legătura, vorbesc, se văd, ea merge la el. Așa e normal”, a declarat Ami Teiceanu pentru Impact.

Vezi și Fiica cea mică a lui Liviu Vârciu a împlinit patru ani! Mesajele emoționante transmise de părinții săi

Citește și:

Jessica Simpson a făcut publică o imagine în care apare alături de soțul ei, marcând astfel aniversarea a 11 ani de la logdnă

Kate Middleton a avut o nouă apariție de excepție. Soția prințului William a atras toate privirile