Îndrăgita actriță a fost recent în Grecia pentru filmările emisiunii „Aventură cu 4 stele”, unde a fost uimită de câte pisici abandonate a putut să găsească în drumul ei. Carmen Tănase a recunoscut că nu a lăsat-o inima să treacă pe lângă ele fără să le hrănească, și  la un moment dat a căutat chiar un magazin cu mâncare pentru pisici ca să poată să ia mâncare pentru toate.

Citește și:Îți mai aduci aminte de Soso, câștigătorul de la Big Brother? A ajuns în Islanda. Ce mai face și cum mai arată îndrăgitul concurent

A hrănit toate pisicile din Grecia

”Sunt foarte, foarte multe animale abandonate pe străzile din Grecia. Și când am fost în Peraia am hrănit toate pisicile care mi-au ieșit în cale. Culmea, chiar și cele care erau pe lângă taverne erau tare înfometate”, a povestit Carmen Tănase în timpul filmărilor de la ”Aventură cu 4 stele”, difuzat de Antena 1.

Carmen Tănase recunoaște că este mare iubitoare de animale și că  dacă nu ar fi ajuns actriță, i-ar fi plăcut tare mult să fie medic veterinar. ”Aș fi fost medic veterinar. Cel mai sărac medic veterinar, pentru că făceam munca asta din pasiune”, spune Carmen Tănase.

Citește și: