Carmen Tănase spune că ținta planului ar fi copiii, care trebuie să fie învățați să trăiască într-o lume dominată de restricții.

„Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă”, a declarat actrița în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici”

Marea actriță a ținut să menționeze faptul că nu crede în veridicitatea virusului și este de părere că totul face parte dintr-o conspirație pentru a modela personalitățile copiilor.

„Mă gândesc cu îngrijorare la copii pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi. Generația noastră și-a făcut meseria, a trăit, a râs, s-a distrat, a mers în străinătate. Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici”, mărturisește marea actriță.

Mai mult de atât, Carmen Tănase a făcut o comparație între cum se comportau copiii din generația ei și cum vor fi obligați cei din ziua de astăzi să se comporte din cauza restricțiilor impuse în contextul actual. Actrița a mărturisit că este sigură că tinerii nu se vor mai dezvolta într-un mod sănătos, deși culmea toate măsurile sunt luate pentru “protecția” lor.

„Reflexul lor așa va fi format. Să nu iasă din pătratul acela, pentru dacă vor ieși va fi nenorocire. Pentru că așa se dezvoltă un copil. Noi mâncam fructe de pe jos, pentru că sistemul nostru imunitar e în comuniune cu natura, dar copiii aceștia sunt dezinfectați pe mâini de frică. Eu înțeleg părinții, dar cum se dezvoltă el? El nu mai are afect, se dezvoltă fără empatie!”, a mai adăugat Carmen Tănase.

Citește și:

Prințul William, aspru criticat după ce și-a expus fiul la așa ceva. Psihicul prințului George ar putea avea de suferit

Raquel Welch împlinește 80 de ani. Cum arată acum cea mai dorită femeie din lume