Marea actriță a povestit că știe ce înseamnă să nu mergi la medic la timp și tocmai, de aceea, vrea să aibă grijă de ea, având în vedere că în urmă cu mulți ani și-a pierdut soțul, Victor, care a fost răpus de cancer. Ea s-a alarmat după ce a început să aibă palpitații, dar și dureri puternice de spate.

„Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă”, a spus Carmen Tănase la Antena Stars.

Soțul lui Carmen Tănase a fost răpus de cancer

Actriţa Carmen Tănase a trecut printr-o adevărată dramă când a murit soțul ei, care a fost marea și singura iubire.

„Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutam foarte mult, ne completam în păreri. El era o fire cumpătată, eu vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ şi tată şi prieten. Era mai mare ca mine şi odată m-am trezit strigându-l «tată». Se amuza”, a pvoestit cu nostalgie actriţa în emisiunea „Doamne de poveste”.

„Totul a fost repede. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo. Nici n-am spus «Da» am spus «bineînţeles». Ca să nu fiu ca toată lumea”, spune Carmen Tănase.

Câţiva ani mai târziu o veste avea să distrugă fericirea actriţei. Victor, omul pe care-l iubea, pe care-l respecta, tatăl copilului ei, era bolnav de cancer. „Din păcate am ştiut de la început dar am crezut că există minuni. Exagera mult cu ţigările şi am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge. El, într-un fel, a ştiut de la început. S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: «Uite, eu am cancer». A căzut casa pe mine!”.

A sperat până în ultima clipă, dar boala a învins. Iubirea a rămas şi, deşi au trecut zeci de ani, Carmen nu a mai găsit un bărbat precum Victor, alături de care să dorească să-şi refacă viaţa.

„Să nu creadă cineva că sunt o călugăriţă. Dar nu s-a nimerit să fie cineva care să merite atâta atenţie câtă a meritat Victor. Şi dacă ar fi apărut persoana aceea nu m-aş mai fi căsătorit. Sunt un om liber, îmi place aşa cum sunt! Nici nu am unde să-i întâlnesc. Eu sunt cu colegii mei, muncesc de dimineaţa până seara, nu ies în cluburi. Doar să vină aşa, la uşă, Făt Frumos, Anthony Quinn şi să zică: «Eşti dispusă?»”, a mai spus Carmen.

Citește și: