Carmen Șerban nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, având o carieră impresionantă în spate. Totuși, dacă pe plan profesional lucrurile îi merg perfect, când vine vorba de viața personală artista nu este la fel de norocoasă.

Ajunsă la vârsta de 51 de ani, solista nu a îmbrăcat rochia de mireasă, ba chiar în prezent nu este implicată nici într-o relație sentimentală.

Carmen Șerban a dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că abia ce a pus punct unei relații de șase ani, care nu mai funcționa. Chiar dacă nu-și dorește să trăiască singură, cântăreața spune că legătura de dragoste devenise toxică.

„Nu am spus niciodată că nu mă implic pe lungă durată. Am spus că nu cred în instituția căsătoriei, la modul că ar putea fi onorată și respectată exact așa cum se presupune că ar trebui să fie: fără infidelități, fără interese meschine, etc.

În momentul acesta sunt singură, după ce am încheiat o relație de aproape 6 ani. Nu a mai mers și am decis împreună “să luăm o mică pauză”, deși știm amândoi că s-a terminat definitiv. Deveniserăm toxici unul pentru celălalt și am decis, tot împreună, că o să rămânem prieteni”, a declarat ea.

Chiar dacă e singură în prezent, ceea ce nu-i place deloc, nu înseamnă că s-a resemnat pe plan amoros. Mai mult, următoarea sa iubirea vrea să fie cea mare, cea predestinată, cea cu ”sufletul ei pereche”.

”Odată cu înaintarea în vârstă prioritățile se mai schimbă, iar acum pot să spun că îmi doresc să-l întâlnesc pe acel “suflet pereche”, dacă există într-adevăr așa ceva! Singurătatea îți chinuie sufletul, deci nu este pentru mine!”, a declarat Carmen Șerban, potrivit Fanatik

Pe mine viața m-a trecut prin multe lecții”

Când vine vorba despre greutăți, vedeta spune că, de-a lungul timpului, viața a încercat-o adesea. Una dintre provocări a fost lupta cu cancerul la sân, diagnostic pe care artista l-a primit cu mare durere, însă, cu ajutorul credinței, aceasta a reușit să se vindece.

„Pe mine viața m-a trecut prin multe lecții, unele mai grele, altele mai ușoare, dar am învățat, uneori chiar fără ca să vreau, din fiecare.

Sunt pe plus, evident, și aici mă refer la faptul că sunt un om asumat și școlit de viață.

Sunt pe plus în primul rând pentru că L-am cunoscut pe Dumnezeu. Când ajungi să-ți cunoști Creatorul, ritmul vieții tale decurge altfel, cu mai puține griji și lacrimi, deoarece te simți protejat de o forță invizibilă, care îți oferă o siguranță a zilei de mâine, multă relaxare și liniște sufletească.”, a mai spus artista.

Vezi și Carmen Șerban, după diagnosticul de cancer: ”Medicul mi-a zis că anul viitor nu voi mai fi aici dacă nu fac asta. Nimic nu e întâmplător”

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei au dezvăluit rezultatul testului de paternitate. Este sau nu George tatăl Melissei și ce urmează?

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a măritat cu un tinerel. Mihaela Coșerariu, în pantaloni scurți la Starea Civilă