Carmen Șerban a dezvăluit, la Antena Stars, că își doreste să plece din România cât mai repede, pentru a o lua de la zero în altă parte. E o decizie majoră, de viață, luată în urmă cu mai multă vreme.

Carmen Șerban a mărturisit că a scos la vânzare unul dintre apartamentele pe care le deținea în Capitală, pe care speră să ia 170.000 de euro.

Totodată, artista a ținut să precizeze că mai are o locuință la Timișoara, la care încă nu vrea să renunțe. E de părere că banii pe care îi va încasa din vânzarea apartamentului din Pipera vor fi suficienți pentru a-i investi în locuința din Anglia, țara în care se va muta definitiv.

”Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul.

Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el”, a explicat artista.

”Am realizat că mă simt mai respectată acolo. M-am simțit mai în siguranță acolo”, a mai spus Carmen Șerban.

Referitor la planurile ei de viitor, solista a mai declarat: ”Nu mă las de cântat, eu oricum nu cânt doar în România, eu cânt în toată lumea.

Am făcut demersurile să-mi cumpăr o locuință acolo. Am scos apartamentul din Pipera la vânzare pentru că mai am unul, am și o casă la Timișoara și nu am ce să fac cu atâtea, vreau să investesc acolo, să-mi cumpăr acolo”, a spus Carmen Șerban.

Vezi și Oana Roman pleacă din România! Unde vrea să se mute vedeta

Citește și:

Frumușelul actor a divorțat de soție, după 29 de ani! Fanele sunt în delir!

Gina Pistol și Smiley au fost la o nouă ecografie. Ce i-a spus vedeta iubitului ei