Chiar dacă admite că a primit drept de ședere în Anglia, plecarea nu e atât de simplă. Și-a vândut deja apartamentul de lux în care locuia, însă banii obținuți nu sunt suficienți pentru a cumpăra o locuință la Londra.

Mai mult, artista dezvăluie faptul că pandemia i-a dat planurile peste cap. ”Momentan nu o să merg la Londra decât ocazional până când îmi găsesc o locuință. Acolo nu se cumpără așa ușor o locuință, sunt mai îngreunate procedurile de vizionare.

Momentan, aștept cum va fi piața și voi vedea prin iarnă sau primăvară. Am vândut unul dintre apartament ca să am un buget de început, că acolo e totul la dublu sau triplu.

Oricum, acolo casele nu se iau cu banii jos, se aduce un aport financiar, după care se merge în sistem de rate. Nu caut nici teren, nici casă, caut doar un apartament, tocmai pentru că nu vreau să mă mut definitiv acolo. Caut un apartament cu două sau trei camere pentru că peste nu mă încadrez la buget. Nu mă interesează să fac o investiție așa mare în Londra, mai bine fac în România”, a declarat Carmen Șerban la Antena Stars.

Astfel, artista și-a nuanțat declarațiile, anterior dând de înțeles că voia să se mute definitiv în Anglia.

”Eu de curând am primit și drept de ședere permanent în Anglia, deci lucrurile merg într-o direcție bună, numai că procedurile se fac în termenii lor și nu e atât de rapid.

Și dacă cumpăr în Anglia, nu înseamnă că o să stau acolo definitiv. O să stau în România și o să mai merg și acolo, aici am familia, prietenii.

Eu am evenimente în toată lumea, deci pot să plec oriunde să cânt. Nu renunț la meseria mea, mergem înainte de oriunde aș fi. Nu am o meserie de lucrat în fabrică, pot să cânt oriunde, pot pleca spre cântări din orice locație”, a mai adăugat cântăreața.

Carmen Șerban a mărturisit că a scos la vânzare unul dintre apartamentele pe care le deținea în Capitală, în zona Pipera. Totodată, artista a ținut să precizeze că mai are o locuință la Timișoara, la care încă nu vrea să renunțe.

Vezi și Carmen Șerban părăsește definitiv România! Vinde tot și nu se uită în urmă: „Mă simt mai respectată acolo”

Citește și:

Ileana Lazariuc a publicat o imagine rară alături de unul dintre băieți. Micuțul îi seamănă leit

Carmen Trandafir a aniversat 10 ani de căsnicie. Fotografii nemaivăzute de la nuntă