În ultimii trei ani, o perioadă de totală transformare, interpreta de manele a apelat la nu mai puțin de trei intervenții estetice: două la nivelul feței și una la nivelul bustului.

Asumată, artista le-a recunoscut pe toate, iar diferența este vizibilă.

Conform Click!, Carmen Șerban și-a micșorat nasul, și-a făcut un lifting facial, dar și o modelare a sânilor cu ajutorul protezelor siliconice.

„Am slăbit 15 kilograme şi mi s-a făcut un surplus la faţă. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviaţie de sept foarte urâtă, care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul după mine”, declară Carmen.

Moft sau nu, operațiile au ajutat-o să se simtă și mai bine în pielea ei, iar asta se vede din felul în care pozează pe rețelele de socializare.

asa-arata-Carmen-Serban-in-prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Intervențiile estetice au fost realizate în Timișoara la un medic cunoscut printre celebrități, iar Carmen a scos din buzunar în jur de 15.000 de euro pentru cele trei proceduri chirurgicale.

Seria de intervenții estetice a venit după ce vedeta s-a vindecat în mod miraculosw de cancer.

Vezi și Carmen Șerban, despre plecarea peste hotare: ”Am primit drept de ședere permanent în Anglia”. Totuși, planurile i s-au stricat

Citește și:

S-a aflat cine e iubitul Lidiei Buble. Este un actor celebru

Ce spune Olimpia Melinte despre alăptarea în public: ”În sfârșit o părere de bun simt pe tema asta”