Căsătorită în trecut, timp de 11 ani, cu Sorin Oprea, aceasta a încercat recent să-și refacă viața. Numai că relația pe care o avea și care a ținut doi ani s-a stricat în pandemie, așa că e din nou o femeie singură.

Se iubea cu un locotenent și locuiau împreună, dar la un moment dat sentimentele s-au denaturat. ”Acum doi ani am vrut să-mi refac viața. A fost și asta, fuse și se duse.

Omul a trebuit să stea în casă pe pandemie. Am început să ne împiedicăm unul de celălalt. Am zis: casa e a mea, ușa e ta. Și-a luat bagajele și a plecat.

Nu mai mergea relația. Prefer să fiu singură, să nu mai întrebe nimeni unde ai fost, cu cine te-ai văzut, cu cine te-ai pupat”, a rezumat solista ultimii doi ani, cei în care a dat o șansă iubirii.

Carmen Rădulescu e studentă în primul an, la Actorie: ”Băiatul meu, Sorin, a zis ca am înnebunit, în loc să am grijă de nepoți…”

Tot în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, artista a spus și că pandemia i-a dat timp să se gândească mai mult la ea și să se reinventeze. A vrut să-și împlinească un vis din tinerețe și a pornit pe acest drum. La 57 de ani este studentă la actorie.

Vara trecută a dat examen la Facultatea de Actorie Ovidius din Constanța, unde a intrat a cincea pe listă.

„Când eram elevă în clasa a 9-a, luasem Steaua fără nume, eram la Școala Populară de Artă la Iași și făceam naveta. Eu m-am născut în Onești. Când eram în clasa a 10-a s-a înființat un teatru de amatori. Chiar am primit un rol, două atunci. Am zis că mă fac actriță, dar drumul meu s-a dus spre muzică. Am rămas cu acest vis neîmplinit.

Și acum am simțit că a venit momentul, pentru că pe pandemia asta nebună am zis: eu ce fac? Unde mă duc, cât stau așa? Hai să fac ceva. Am învățat monologuri, poezii, pentru examen.

Anul trecut am dat la Universitatea Ovidiu din Constanța și am luat a cincea pe listă. Am trecut deja de primul semestru”, a povestit Carmen Rădulescu.

Vedeta și-a uimit și familia atunci când și-a anunțat hotărârea de a deveni studentă la 57 de ani. „Nu fac facultate pentru că sunt Carmen Rădulescu. Nu mi-a pus nimeni pile pentru că sunt celebră. Am luat pe bune.

Băiatul meu, Sorin, a zis ca am înnebunit, în loc să am grijă de nepoți. Am un nepot de 9 luni”, a mai spus solista.

Vezi și O viață grea, cu drame dintre cele mai îngrozitoare, cu refugiul găsit în alcool… Dar Carmen Rădulescu e o învingătoare! Cât de bine arată și se simte la 56 de ani!

Citește și:

Xonia a rămas cu traume după clipele grele prin care a trecut. Cine e persoana care a susținut-o în această perioadă

De ce nu are pensie Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Nu am nici măcar un leu venit”