În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, artista a făcut mărturii halucinante despre tratamentele violente la care era supusă de mama naturală, deși era doar un bebeluș.

Carmen Rădulescu a trecut prin momente cumplite, încă din primele zile după ce a venit pe lume. Femeia care i-a dat viață și care trebuia să o protejeze o ținea de picioare cu capul în jos și îi aplica bătăi înfiorătoare, iar la trei săptămâni după tratamentele agresive a abandonat-o în orfelinat, unde a stat în ghips un an și jumătate, din cauza fracturilor grave pe care i le-a provocat mama ei naturală.

„Părinții mei m-au luat de la casa de copii cu răni pe corp, cu bube în cap” … tot ce era mai rău le adunasem eu”, a povestit Carmen Rădulescu la Antena Stars, referindu-se la părinții adoptivi, cei care i-au schimbat viața.

Bătută și nedorită, ajunsă cu corpul plin de răni la orfelinat, Carmen Rădulescu a fost dată spre adopție. Din fericire, părinții ei adoptivi au îngijit-o și au iubit-o încă din prima clipă, iar rănile pe care mama naturală i le făcuse au dispărut cu timpul.

„De la vreo 3-4 luni, de când m-au luat părinții mei, au început să răsară flori pe mine în loc de bube. Mi-au vindecat fiecare rană a corpului”, a mai spus Carmen Rădulescu.

Vezi și La 56 de ani, Carmen Rădulescu a devenit bunică! ”S-a oprit timpul în loc”

Citește și:

Cum a afectat-o pandemia pe Melania Medeleanu?

A vrut să fie divă, dar iată ce a ieșit! Cristina Șișcanu, pusă la zid de fani: ”Zici că ești tanti cu porumbeii din Singur acasă!”