Prezentă zilele trecute la „Matinal pe roți” emisiunea de dimineață de la Sens TV, Carmen Rădulescu (60 de ani) a spus, cu subiect și predicat, ce crede despre Loredana Groza (53 de ani). A fost întrebată de ce nu îi place Loredana, asta după ce moderatorii au tot adus numele solistei în discuție, observând că pe invitata lor o irită subiectul. Ceea ce a ieșit în urma acelei discuții este, deja, viral pe TikTok, pentru că nimeni ar fi anticipat această reacție. Puține artiste au vorbit așa despre Lori.

Carmen Rădulescu despre Loredana Groza: „Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici acum”

„Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat (…) Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: Săru’mâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese? Și acum nici bună ziua nu știe să dea. Deci, în viață, îndiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om (…) Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum la 50 sau cât are”, a declarat Carmen Rădulescu despre Loredana.

Între cele două artiste este o diferență de vârstă de 7 ani, așa că nu e exagerat să spunem că au fost colege de showbiz în aceeași decadă. Loredana Groza s-a remarcat de la 16 ani, în 1986, când a participat pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a câștigat „Marele Premiu”, fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului.

Anul 1986 este anul în care lui Carmen Rădulescu îi apărea, deja, primul disc, „Același vis”, și lucra deja cu regretatul compozitor Șerban Georgescu, cel care i-a fost și iubit și care, ulterior, a devenit soțul Mădălinei Manole, până în 2002.

carmen-radulescu-1-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚̆-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Carmen Rădulescu a împlinit 60 de ani: „Nu prea îi simt, dar îi primesc cu bucurie”. Artistă, mamă, bunică și gospodină la moșia de la Gruiu

Citește și: Loredana Groza, acasă la Salman Khan și la Iulia Vântur, în Mumbai: „Casa voastră e atât de primitoare”. Cum arată apartamentul actorului de la Bollywood

Citește și: O viață grea, cu drame dintre cele mai îngrozitoare, cu refugiul găsit în alcool… Dar Carmen Rădulescu e o învingătoare! Cât de bine arată și se simte acum!