Prima Doamnă a României a ales o ţinută simplă, dar foarte elegantă, accesorizată cu pantofi şi poşetă de aceeaşi nuanţă. Ea s-a întrecut în vestimentaţie chiar cu Melania Trump, Prima Doamnă a Americii şi fost fotomodel, cele două oferind tuturor o adevărată lecție de stil.

Nato Leaders MeetingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Ținutele primei doamne a României sunt mereu așteptat cu mult entuziasm de fani, și nu de puține ori a fost criticată pentru alegerile ei.  De aceasta data, Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie simplă, bleumarin, până la genunchi, o lungime potrivită pentru acest tip de eveniment.

La această rochie, Prima Doamnă a asortat o pereche de pantofi stiletto şi o poşetă, de culoare coral și un paltonaș negru. Pe de altă parte Melania Trump a strălucit într-o capă galbenă lungă până la glezne și  o rochie mov, pe care, de asemenea, a asortat-o cu o pereche de pantofi stiletto, în aceeași culoare. .

Klaus Iohannis a impresioant pe toată lumea, demonstrând tuturor că este un adevărat gentleman. După ce a coborât din mașină, el a mers pe partea ceallată a mașinii pe unde a coborât soția lui ca să-i dea brațul. A fost singurul șef de stat care a făcut asta.

Președintele României Klaus Iohannis a fost invitat să participe la Reuniunea NATO la Nivel Înalt de la The Grove, Watford (Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord). Alături de soţie, şeful statului a luat parte la recepţia organizată miercuri seara de  Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham de la Londra,  în onoarea șefilor de stat și de guvern participanți la Reuniunea NATO.

 

Citește și: