Regina Elisabeta a II-a a organizat ieri o petrecere de anverugră în onoarea fiului său, care va deveni rege după moartea ei. Palatul Buckingham și-a deschis porţile pentru invitaţi de seamă. Printre participanţi s-a numărat și președintele României, Klaus Iohannis, care a venit însoțit de soția lui, Carmen, care și-a făcut apariția într-o rochie spectaculoasă.

Carmen Iohannis a atras toate privirile la parada militară de la Ziua MarineiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Deși soția președintelui preferă, de obicei, rochii mai scurte, care să nu treacă de genunchi, de data aceasta ea a ales să poarte o rochie roșie și lungă. În ciuda faptului că este văzută foarte rar într-o astfel de ținută, Carmen Iohannis a fost foarte elegantă și a atras atenția tuturor. Rochia este semnată de designerul român Andreea Tincu, iar prețul rochiei se ridică la 1980 de ron, după cum se poate vedea pe site-ul creatoarei de modă.

Regina a ținut un discurs emoționant

De ziua prințului Charles, miercuri, când acesta a împlinit 70 de ani, regina Elisabeta a II-a a ținut un toast care a emoționat pe toată lumea. Toți ochii celor prezenți s-au umezit.

”Este un privilegiu pentru orice mamă să poată ține un toast pentru fiul ei, la cea de-a 70-a aniversare. Înseamnă că ai trăit suficient pentru a-ți vedea copilul crescând. E ca și cum ai plantat un copac și poți să-l vezi crescând”, a spus regina.

Suverana a făcut o referire și la propria mamă, care a trăit suficient pentru a o vedea împlinind aceeași vârstă. În același discurs, monarhul în vârstă de 92 de ani l-a lăudat pe Charles pentru acțiunile sale caritabile, dar și pentru energia sa în a conserva mediul – calități care îl fac un moștenitor al tronului care se poate compara oricând cu alții, din istorie, a mai spus ea.

Citește și: