La acel moment, Carmen Harra spunea: „Putin va ataca Ucraina. Este un plan vechi şi Putin îl va pune în aplicare, însă o să-l coste capul lui”.

Din nefericire, ceea ce a spus celebrul terapeut s-a adeverit. Acum, clarvăzătoarea a venit cu noi previziuni, pe care le-a publicat pe o rețea de socializare.

”Așa cum v-am mai anunțat de câteva luni, Rusia va ataca Moldova curând! Ce să mai zic, va fi o tragedie. Să ne rugăm pentru Moldova! ”, a scris ea pe Facebook.

Carmen Harra, previziuni sumbre despre război

În urmă cu câteva săptămâni, Carmen Harra explica: „Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama.

Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.”, a spus Carmen Harra.

”Puțin nu este impresionat de sancțiunile ecoomice, ba mai mult, amenință cu un cyberatac cibernetic, care de fapt se va declanșa. Pericolul foarte mare, însă, pe care nimeni nu îl discută și nu îl ia în atenție este că atunci când doi se bat, al treilea câștigă.

Partea proastă este China, la care nimeni nu se gândește, care vrea să își ia înapoi Taiwanul și care poate profita de această situație atât de confuză”, a mai avertizat Carmen Harra.

Putin va lua înapoi Moldova şi va ataca Polonia

„Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. Pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO, este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul.”, a mai explicat Carmen Harra, la Antena 3.

Vezi și Carmen Harra, previziuni despre sfârşitul războiului: „Până de Buna Vestire lucrurile se vor tranşa. Am avut o viziune”. Ce se va întâmpla, concret

Citește și:

Mioara Roman, internată de urgență: ”Rugați-vă!”

Cristina Bâtlan este o mămică fericită. Iată cum arată Adrian, fiul ei de 18 ani