Celebra clarvăzătoare este de părere că soarta războiului va fi decisă de China, care este „un pion important pe tabla de şah„.

„Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică.

Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO.

Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii.

El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat.

Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii„, a dat asigurări celebra clarvăzătoare în emisiunea Starea de veghe, moderată de Adriana Bahmuţeanu.

Sunt la mijloc nişte manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face pe Putin să-şi reconsidere nebunia”

Carmen Harra spune că războiul Rusia-Ucraina o poate lua în două direcţii: fie încetează în mod miraculos, fie degenerează în cel de-al Treilea Război Mondial.

De asemenea, clarvăzătoarea este de părere că Putin se simte încolţit, că nu mai are încredere nici în cei mai apropiaţi oameni ai lui şi că există şansa ca el să-şi dorească să-şi scape măcar pielea şi atunci să renunţe la război.

„Războiul poate merge în două direcţii: sau se aplanează undeva într-un mod miraculos, sau escaladează în ceea ce numim al Treilea Război Mondial. Am avut această viziune nefericită, cu bazele militare ale Americii atacate.

Este posibil să se detensioneze situaţia acum până la Buna Vestire, după asta lucrurile ies de sub control. Părerea mea e că nu ne putem permite acest război şi că el de fapt nu se va întâmpla.

Ceea ce se întâmplă este un genocid, Putin este acuzat de crime de război, se simte trădat şi încolţit de cei din jurul lui, toţi vor să se detaşeze de el.

Întotdeauna există o intervenţie a divinităţii care vine să facă justiţie. Există şansa unei porţi de lumină, să ieşim din situaţia asta. Şi şansa asta este acum.

Referitor la Putin, el se poziţionează departe de toţi oamenii din jurul lui (Carmen Harra face referire la celebrele fotografii în care Putin stă la masă la o distanţă considerabilă de generalii lui – n.red.), frica lui este bine întemeiată pentru că sunt oameni în jurul lui care ar vrea să-l elimine, mai ales că încep ruşii să se trezească.

Apoi sunt nişte manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face să-şi reconsidere nebunia. Şi dacă are vreo şansă să-şi scape măcar pielea, şansa asta o are în următoarele zile„, explică celebra clarvăzătoare.

Vezi și Carmen Harra, despre cum se va termina acest război și ce se va întâmpla cu Putin: ”El nu va mai fi la conducerea Rusiei pe parcursul acestui an”

Citește și:

Ioana Năstase, anunț de ultima oră: ”Mi-am retras divorțul”. Motive ”foarte importante” au făcut-o să renunțe

Liza Minnelli, apariție rară, în cărucior cu rotile, la 76 de ani