Carmen Harra este văduvă de zece ani. Prezicătoarea în vârstă de 66 de ani a ales să nu își mai refacă viața amoroasă, iar, așa cum mărturisește chiar ea, darul său și viziunile nu au ajutat-o în viața sentimentală.

Nu își dorește o relație pasageră, ci una de lungă durată: „Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu.

Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă”.

În trecut, când Carmen Harra s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale, știa că acesta nu va prinde vârsta de 60 de ani. Bărbatul, Virgil Nicodivi, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, din cauza unei boli necruțătoare: cancer pulmonar. Totuși, au apucat să-și întemeieze o familie frumoasă. Împreună au avut trei fete.

Carmen Harra a prevestit moartea soțului ei

Timp de 27 de ani, prezicătoarea a ținut secret faptul că sufletul ei pereche nu va apuca vârsta de 60 de ani. S-a căsătorit cu el la numai trei săptămâni de când s-au cunoscut.

”Ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă.

Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, în calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani.

În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus, ”Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”. (…) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba”, mărturisea cu durere Carmen Harra.

Carmen și Virgil s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii (SUA) și s-au indrăgostit la prima vedere. Dragostea prezicătoarei pentru soțul său s-a păstrat și după decesul acestuia, din anul 2009.

Vezi și Câți bani cere Carmen Harra ca să prezică viitorul. Atât ia pe oră!

Citește și:

Gabriela Prisăcariu naște în câteva zile. Cât cântărește bebelușul și câte kilograme a luat soția lui Dani Oțil în sarcină

Când va avea loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ilie Năstase i-a dat de gol!