Celebra clarvăzătoare, stabilită de mulți ani în America, și-a amintit mai cu seamă despre tatăl ei, un om ”absolut excepțional”, din genul celor care nu se mai nasc în zilele noastre, după cum a spus ea.

Dacă până acum și-a ținut viața personală departe de ochii lumii, acum vedeta s-a deschis ca o carte misterioasă în cadrul emisiunii Online story by Cornelia Ionescu.

Carmen Harra a povestit că tatăl său a luptat pe front, în cel de-al Doilea Război Mondial, la doar 22 de ani. Tatăl său se numea Victor și a trecut prin multe momente imposibil de descris după ce s-a rănit grav, pe front.

Potrivit celebrei clarvăzătoare, părintele său a fost la un pas de moarte atunci când o bombă a căzut chiar în clădirea în care se adăpostea alături de ceilalți soldați.

„Tatăl meu, la 22 de ani, lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial și a fost împușcat săracul în picior. El a venit din Rusia, până la țară, lângă Cluj, la Gherla, cu calul. Stătea într-o mică clădire și a căzut o bombă, iar în partea unde a căzut bomba era ordonanța cu restul ofițerilor, cine era pe război. Restul au murit, au scăpat doar el cu calul.

Ne povestea cum a rămas surd de o ureche și când mama se certa cu el, se întorcea cu acea ureche spre ea ca să nu o mai audă.

Calul lui se chema Doina și când eu m-am năsut, s-a gândit să-mi dea mie numele Doina, după calul lui. Spunea că acel cal i-a salvat viața”, și-a amintit Carmen Harra, în vârstă de 68 de ani.

cum-s-a-schimbat-vedetaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Ce sfaturi a primit Carmen Harra de la părintele său

De la tatăl ei, Carmen Harra a învîțat multe. Una dintre lecțiile importante pe care acesta i le-a dat fiicei sale a fost aceea că „tăcerea este aur”. Apoi, sfatul lui, cu limbă de moarte, a fost să stea întotdeauna dreaptă în fața vieții, fără să se plângă.

„Am o mare iubire și prețuire pentru el, pentru caracterul lui. Îl chema Victor și a fost un om absolut excepțional, m-a învățat să stau drept în fața vieții și să nu mă plâng. Îmi spunea mereu că tăcerea este de aur.

A fost o generație extraordinară, parcă nu se mai naște așa ceva. Au fost oameni care au stat demni în fața vieții.

Ai deschis o cutie a vieții mele, unde m-ai atins la o coardă sensibilă, dar mi-a făcut mare plăcere să-l menționez pe tatăl meu, de la care zic eu că am învățat foarte multă înțelepciune”, a mai spus Carmne Harra.

Carmen Harra, casă de milioane de dolari

Duse sunt însă vremurile când Carmen Harra locuia în România. Vedeta e plecată de mulți ani în România și nu doar că și-a făcut un rost peste Ocean, dar se poate spune că a strâns avere.

Recent, Carmen Harra vorbea despre casa ei și iată ce spunea: „Am obiecte în casă în valoare de aproximativ două milioane de euro. Soțul meu a fost colecționar de artă.

Casa din Florida are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri. Am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte. E o casă frumoasă, pe care acum cumpărat-o acum 15 ani.

Iar acum cinci ani, am cumpărat şi un apartament la Ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi.

Este spectaculos, are o vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini şi lampadare de cristal”, a declarat Carmen Harra, conform Click.

Vezi și Vila lui Carmen Harra a fost incendiată. Vedeta, declarații cutremurătoare: „Cineva mi-a dat foc!”Dar nu stă cu mâinile în sân, se apără singură: ”Mi-am luat chiar și pistol!”

Citește și:

Irina Loghin, petrecere de vis pentru unica ei nepoată, care a împlinit un an. Ce a ales micuța de pe tavă după ce nașii i-au rupt turta

Rona Hartner susține că a învins cancerul din nou, deși se afla în stadiul patru cu metastaze: ”Medicii au găsit un remediu-miracol. E o minune mare de tot!”