Celebra clarvăzătoare a spus că anul acesta se va instala pacea, dar asta nu înseamnă că situațiile neplăcute se vor termina.

De-a lungul anilor, Carmen Harra a reușit să câștige încrederea unora cu previziunile sale, multe dintre ele îndeplinindu-se. Despre anul 2023, celebra clarvăzătoare spune că este unul numai bun pentru a pune capăt conflictelor de toate tipurile.

Carmen Harra a spus ziua exactă în care se termină războiul din Ucraina. Dar ar putea începe altul, în 2024!

Potrivit acesteia, războiul din Ucraina se va încheia în 2023, pentru că este un an care are o energie divină și vine să aplaneze conflictele.

„Undeva în primăvară, anul acesta, lucrurile se vor așeza. Acum un an am zis despre 25 martie, care nu este o zi întâmplătoare pentru noi, care suntem religioși, dar ea este și conotată astrologic și numerologic. Deci iată că data asta are un potențial să pună sfârșit războiului. Dat fiind faptul că anumite lucruri se schimbă și îl vedem pe Putin, care este generatorul acestui război, intrând într-o criză autopersonală.

A fost exact ca Regina Angliei, dar a intrat într-un an fatidic, 7, și coincidența acestor cifre duce la transformări în destinul omului dintr-odată, peste noapte. Ceva se va întâmpla aici, care îl vizează direct pe el și duce la finalul acestui război.

Omenirea are un pericol uriaș de război mondial în 2024, acolo trebuie să avem grijă, dar mai avem până atunci, deci hai să nu proiectăm nimic.

Deocamdată avem vești bune cu războiul anul ăsta.”, a spus Carmen Harra în cadrul unei intervenții pe YouTube.

Se schimbă ordinea mondială

Chiar dacă, potrivit spuselor celebrei clarvăzătoare, Ucraina și Rusia vor face pace, alte state vor avea de suferit.

„Biden marchează 2023, pentru că este foarte atacat din toate punctele de vedere și începe să se pună problema dacă să mai candideze sau nu. Eu, personal, nu văd o candidatură Biden-Trump, pe care multă lume ar specula-o. Vom vedea că pentru a se întâmpla aceste evenimente, e un substrat mult mai puternic ca să ducă la ieșirea din joc a lui Trump. Deși vrea să candideze, nu o să fie alesul partidului. Iată că aici din nou ne confruntăm cu niște schimbări extraordinar de mari.

Vor fi schimbări la nivel de China, care pierde din autoritate, din dominație, la nivel economic catastrofal, din populație. La China ne-am uitat mereu cu admirație și vor fi niște schimbări de structură și politice incredibile.”, a mai spus aceasta.

Carmen Harra, previziuni pentru 2023

Potrivit spuselor clarvăzătoarei Carmen Harra, anul 2023 vine cu încărcătură divină și vindecare.

„Ne așteaptă multe în 2023. Dacă o luăm numerologic, picăm pe cifra 7, care înseamnă inteligență. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu, vine cu încărcătură divină, cu reflexie, trebuie să reflectăm asupra ce ni s-a întâmplat până acum.

Din multe puncte de vedere, este un an benefic, însă pentru cei care sunt născuți în cifra 7, Putin, de exemplu, au o schimbare peste noapte a vieții lor, în general. Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7.

Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare. Numărul 7 poate produce și o trezire a umanității, vine cu niște schimbări absolut incredibile. Pe parcursul anului o să înțelegeți mesajul meu de acum”, a declarat Carmen Harra, pe rețelele de socializare.

Vezi și Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani”

Citește și:

Trist! Cea mai frumoasă amintire a Oanei Radu cu tatăl ei: ”A fost că mi-a dat banii”. Artista și-a dat părintele în judecată

Adriana Bahmuțeanu a fost cu George Restivan la Starea Civilă: ”Cei de la ghișeu m-au recunoscut, mi-au zis că de când așteptau să vin să mă mărit!”