Secretul său ar fi un produs macerat pe care l-ar fi învățat chiar de la Dalai Lama și despre care spune că ar avea puteri miraculoase.

În plus, Carmen Harra a dezvăluit și că a renunțat de ani buni la carne.

Am avut cu peste 20 de kilograme în plus”

„Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie, din când în când, şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul.

Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu.

Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii.

Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă… Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.

Care e reţeta maceratului pe care îl consumă în fiecare dimineaţă pentru a se menţină sănătoasă

„Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar, se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă.

Eu aşa trăiesc şi nu am avut niciodată vreo problemă. În viaţă trebuie să previi, nu să aştepţi să ţi se întâmple”, a mai spus Carmen Harra.

A slăbit 10 kilograme în pandemie

Mai mult, Carmen Harra a dezvăluit că în perioada pandemiei de COVID-19 a slăbit zece kilograme.

„Am slăbit 10 kilograme, n-am mai fost niciodată așa de slabă. Pandemia asta, pe toată lumea a îngrășat, pe mine… nu știu ce s-a întâmplat, dar am slăbit. Mi-am dorit de ani de zile, iar acum s-a întâmplat minunea”, a completat clarvăzătoarea.

Vezi și Carmen Harra, despre cum se va termina acest război și ce se va întâmpla cu Putin: ”El nu va mai fi la conducerea Rusiei pe parcursul acestui an”

Citește și:

Roxana Vancea, botez atipic pentru fiul ei. Are doar 5 invitați

Primele declarații ale lui Mihai Onilă după ce s-a căsătorit în secret! Felul ciudat în care îi spune ”te iubesc” soției sale