După ce Deea și Dinu Maxer și-au anunțat divorțul, ba mai mult, cei doi și-au făcut publice și noile relații, Dinu Maxer despărțindu-se deja de noua iubită, Carmen Harra a spus ce-i așteaptă pe cei doi și cine a greșit în acest mariaj.

Problemele pentru ei ar fi apărut cu mai mult timp în urmă decât aceștia ar fi dat de înțeles, iar artista s-ar fi aflat o perioadă într-un triunghi amoros, spune clarvăzătoarea.

„I-am văzut de curând în America și, când m-am uitat la Deea, am avut sentimentul că ea este într-o altă relație, deși părea totul perfect, se țineau de mână.

Mi-am dat seama și cu cine este – asta se întâmpla acum 1 an și jumătate în urmă. Nimeni nu știe cu cine este ea, dar eu mi-am dat seama imediat, dar nu vreau să fac asta publică, nu vreau să o trădez.

Este într-o relație în care ea se simte prinsă, bărbatul nu este român și este extraordinar de puternic, are foarte mulți bani, chestia asta a atras-o pe ea foarte mult. Acest bărbat i-a deschis un nou drum.”, a declarat Carmen Harra, potrivit wowbiz.

Dinu Maxer, două divorțuri

Carmen Harra spune că nu a fost deloc surprinsă de divorțul dintre cei doi, pentru că aceștia, în special Deea, își doreau lucruri diferite. Mai mult, clarvăzătoarea spune că artista a fost cea care și-ar fi dorit divorțul, întrucât tentația de a avea un alt bărbat a fost prea mare.

„În codul vieții lui Dinu există două divorțuri, deci acest divorț nu m-a mirat deloc. Au mai avut un moment de scârțâială, dar nu a știut nimeni, au bravat-o foarte bine.

El va încerca să rămână cu persoana asta tânără, ea însă nu știu ce șansă are să ajungă într-adevăr unde vrea ea. Ea are o țintă, este o femeie foarte ambițioasă și independentă.

În relația asta ea este cea care a greșit. Tentația la care a fost ea pusă de acea persoană pe care a cunoscut-o a fost uriașă. Copiii sunt cei mai afectați în această ecuație.”, a mai mărturisit Carmen Harra, la WOWnews. Menționăm că declarațiile au fost făcute înainte ca Deea să anunțe că se află într-o relație cu Robert, tânărul cu care a apărut în ipostaze tandre pe rețelele de socializare.

Dinu Maxer: „Eu am tras mai mult de căsnicia asta”

Dinu și Deea Maxer au încercat să-și salveze căsnicia în repetate rânduri, spunea recent artistul, însă nu au reușit să ajungă la un punct comun. Totuși, bărbatul recunoaște, asemenea spuselor clarvăzătoarei, că el este cel care a tras cel mai mult ca mariajul să nu se destrame, dar și cel care a avut mai mult de suferit.

„Am încercat amândoi, nu doar eu! A fost o luptă pe care ne-am asumat-o amândoi, cu argumente, am tot încercat să ne înțelegem unul pe celălalt.

Trebuie să recunosc că eu am tras mai mult de căsnicia asta, sau, mai bine zis, eu am acceptat mai greu despărțirea. Pentru mine a fost mai greu să accept că ne apropiam inevitabil de divorț. De aici și lupta mea mai mare și chiar durerea mai mare.”, declara Dinu Maxer pentru Click.

Ce decizie a luat Dinu Maxer în ceea ce o privește pe fosta soție

După anunțarea divorțului, Dinu și Deea Maxer anunțau că vor rămâne în relații bune și că vor duce până la capăt contractele, că vor urca pe scenă împreună pentru a le onora. Practic, urmau să fie doar colaboratori, nu și parterneri de viață. Iată însă că artistul s-a răzgândit.

În condițiile în care a văzut că a început să piardă destul de multe contracte după divorț, Dinu Maxer a luat o decizie clară în ceea ce privește spectacolele de pe litoral. Vedeta a anunțat în direct, la TV, că nu va mai urca pe scenă alături de fosta sa soție. Deea a fost înlocuită chiar de fiul lor, Andreas.

„În ceea ce privește marea, litoralul, statul la mare în hotelul celebru în care stăm noi, nu vom mai merge împreună. Contractul l-am preluat eu cu Andreas.

Andreas se ocupă de momentul de început cu copiii. De ani de zile face acest lucru și le cântă copiilor. În partea a doua cântăm, dansăm show interactiv. Nu face show de belly dance”, a declarat Dinu Maxer, la Antena Stars, dând de înțeles că a rupt orice legătură cu fosta soție.

Vezi și După despărțirea lui Dinu Maxer, acum fosta lui soție are un iubit. Deea Maxer a confirmat relația: „Da, este iubitul meu!” FOTO

Citește și:

Sora lui Kate Middleton, lecție de stil la încoronarea regelui Charles. Pippa „a furat show-ul din nou”

Finala „Românii au talent” 2023, finala copiilor. Din 11 finaliști, doar doi sunt adulți