Cu toate acestea, vedeta, cândva cântăreață în România, îi vede obiectiv atât pe americani, cât și pe români.

Întrebată, punctual, într-un interviu pentru Ciao, care sunt cele mai mari defecte ale americanilor, dar și ale românilor, iată ce a răspuns Carmen Harra: ”Și americanii și românii și oamenii, în general, au calități și defecte. Americanii nu sunt, părerea mea, suficient de profunzi. Sunt poate prea superficiali.

Mie mi se par românii mai complecși din multe puncte de vedere, ei privesc lucrurile per total.

Mie mi s-a părut, când am venit în America, că pot să fac lucruri mai multe. Că știu mai multe decât mulți dintre americanii pe care i-am întâlnit. Foarte ciudat – și am întâlnit o societate foarte aleasă a americanilor. Poate era doar impresia mea”.

Am suferit mult sabotaj de la români”

Totuși, românii au un mare defect, în viziunea sa: ”Românii însă au un viciu, părerea mea. Dorința asta întotdeauna, să moară capra vecinului. Au problema asta pe care aș vrea să nu o aibă. Se luptă între ei…

Dorința asta de a fi cel mai tare, de a îl ignora pe celălat, de a se sabota între ei. Asta nu am să înțeleg niciodată. Am trăit-o pe pielea mea, în New York, încercând să fac businessuri la care românii m-au sabotat totdeauna.

De fapt, eu am suferit foarte mult sabotaj de la români. Nu știu de ce. Și mi-au furat casa, drepturile de autor. Nu am să înțeleg niciodată de ce s-au întâmplat lucrurile astea.

Dar, per total, românii sunt foarte deștepți și un popor extrem de generos, de bun, de primitor, cu calități extraordinare”.

În final, vedeta a avut un cuvânt de spus și despre sfârșitul lumii. ”Sfârșitul omenirii, în teorie, nu ar trebui să vină curând. Și durează mult până când lumea s-ar sfârși și lumea nu ar trebui să se sfârșească. Dar, pericolul sfârșitului omenirii sau lumea, așa cum o știm noi, de fapt, există în viitorul relativ apropiat.

Dat fiind răul din om, care la ora actuală are și bomba atomică, iată că ne pasc niște nenorociri pe care noi le puteam amplifica. Și noi participăm în cererea lor. Noi, omenirea, ne putem face rău din tendința noastră destructivă.

Și aici este frica mea de ce se va întâmpla în următorii 11 ani. Sau ce se întâmplă în următoarea sută de ani. Frica este această bombă nucleară, acest cataclism care poate să vină. Iar dacă lumea, așa cum o știm noi, va fi să se sfârșească în viitor, se sfârșește prin inversarea polilor, cum s-a mai întâmplat și altă dată”, a mai spus clarvăzătoarea, care face bani buni din meseria sa peste Ocean.

Vezi și Carmen Harra prezice divorţul anului, dintre Măruţă şi Andra: ”Ei nu sunt suflete pereche”. Semnul care i-a dat de gândit clarvăzătoarei

Citește și:

Valentin Uritescu, internat în stare gravă. Medicii încearcă să-l stabilizeze

Ce este diastaza, boala pe care Andreea Bănică și-a descoperit-o după o banală ecografie: „Eu nu sunt pregătită, îmi este foarte frică”