“Războiul a început deja! Eu l-am anticipat de acum câteva luni. Vorbeam în anumite emisiuni, acum o lună și ceva, că Rusia va ataca Ucraina. Deși multă lume a contestat acest lucru, eu am fost sigură că acest lucru se va întâmpla și iată că se întâmplă în „real time” (N.R.: în timp real).

Și asta din nefericire nu arată deloc bine și va produce multe probleme. Vor fi multe pierderi de vieți omenești!

În România însă nu văd să avem de suferit din asta, lupta este între Rusia, Ucraina, vor să ia și Moldova și probabil Georgia.

Nu se termină bine pentru ruși, până la urmă. Dar se va amplifica și starea generală de spirit, va fi foarte proastă. Este ceva ce nu s-a mai văzut de la al Doilea Război Mondial și bineînțeles că toată lumea o să stea într-o stare neplăcută de panică.

În ceea ce privește însă România, am spus că sunteți protejați”, a explicat Carmen Harra, care acum lucrează la o nouă carte și are propria ei emisiune de radio, în fiecare vineri, la stația ABC.

Sfatul lui Carmen Harra, pentru a nu fi afectași de criza economică

Se pare că nu se anunță lucruri bune nici pe plan economic, anunțându-se o nouă criză economică.

“Legat de criza economică, ea devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta.

Eu vorbesc de câțiva ani și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %.

Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare, iar imobiliarele…”, este sfatul acesteia.

Vezi și Rudele Cristinei Șișcanu, prinse în conflictul din Ucraina: ”Este cumplit! Nu vor să-și părăsească gospodăriile”

Citește și:

Björn Ulvaeus, de la ABBA, divorțează, la 76 de ani! Lasă în urmă o căsnicie de 41 de ani, copii, nepoți

E împăcarea anului. Formează din nou un cuplu la cinci ani de la divorț