Dacă la începutul competiției Florin și fratele lui, Dan, le-au dat înțepat pe blonde, pe Carmen și Alina Ceușan, fiind invidioși, ca și ceilalți concurenți, că ele prin cel mai repede mașini pentru că sunt ajutate de look-ul lor neobișnuit în Filipine. Însă, lucrurile s-au schimbat rapid între ei, iar cei doi au făcut o pereche pe cinte în cel mai recent episod din Asia Express. Mai mult, Ristei a ajutat-o pe Carmen să câștige imunitatea, fapt pentru care ceilalți concurenți au început să-și dea coate și să facă glume pe seama lor, bănuind că între cei doi s-a înfiripat ceva.

Mai mult, fanii par încântați să-i  vadă împreună, iar aceștia i-au luat uc asalt pe cei doi pe rețelele de socializare, în care le spun cât de bine le stă împreună și că chimia dintre ei este evidentă, iar privirile pe care și le aruncă unul altuia i-au topit pe fani

„ Știu că toate lumea a scris același lucru dar sincer a-ți face un cuplu perfect, vă completați unul pe celălalt, aura din jurul vostru se îmbina perfect. Privirile care vi le dați unu altuia pline de dulceață, se citea perfect atracția pe care o aveți unul față de celălălt, dar vă e teamă să luați acțiune și a zice ce vă trece prin minte și inimă. Sunteti perfecți”, „Găsește pe cineva care se uită la tine cum se uită Carmen la Ristei. E avalabil și invers”, „Vă comportați ca un cuplu”, „Sa stiti ca va protriviti , si la propiu si la figurat”, „Sunteți frumoși rău împreună!”, „ O să vă spun doar atât: s-a văzut chimia” , „Sunteți cei mai tari împreună. Poate reușiți să vă dați seama și voi de asta” sau „Arătați prea bine împreună”, au fost câteva dintre comentariile puse de fani.

Amuzat de nenumăratele reacții, Florin Ristei a avut prima reacție. El a pus o poză cu Carmen și el din Asia Epxress, alături de mesajul: „Nu pun nici un comentariu, că le-ați pus voi pe toate J))”.

Artostul a intrat în direct și în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, în care a negat că ar fi implicat în vreo relație cu Carmen Grebenișan, ba din contră recunoaște că este într-adevăr o persoană specială în viața lui, dar nu este îndrăgita blondă.

 

Florin Ristei a confirmat la începutul emisiunii Asia Express că este singur, iar Carmen Grebenișan s-a despărțit de iubitul ei cu care forma un cuplu de trei ani după întoarcerea din Asia Express.

”S-a încheiat! Dar nu aș vrea să comentez prea mult pe tema asta. Pur și simplu am căzut de acord să facem asta „,  a spus Carmen Grebenișan despre despărțirea de iubitul său.

Citește și: