Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie anul trecut, pe 28 august, iar la un an distanță, roșcata și-a unit oficial destinul în fața ofițerului de stare civilă cu bărbatul alături de care și-a găsit liniștea.

Carmen Grebenișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr care se afișează foarte puțin. Cei doi au strălucit la cununia civilă și s-au remarcat prin ținute speciale.

Cum a arătat Carmen Grebenișan la cununia civilă

„Gata, de astăzi sunt doamna Militaru”, a spus Carmen Grebenișan pe Instagram, după ce s-a fotografiat și s-a filmat alături de partenerul său de viață, amândoi gătiți la patru ace.

Carmen a optat pentru o rochie crem, specială prin aplicațiile de pene de pe partea stângă. Aceasta și-a completat look-ul cu o coafură lejeră.

De cealaltă parte, soțul său a făcut impresie bună cu un costum maroniu deschis și o cămașă bleu.

După ce au spus ”da”, cei doi au petrecut alături de apropiați într-un local select, iar imaginile au curs în social media.

s-a-cununat-la-un-an-de-cand-a-fost-ceruta-de-sotieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cum a fost cerută de soție Carmen Grebenișan

Caremen Grebenișan a fost cerută în căsătorie la Cluj, chiar acasă la prietena sa Alina Ceușan. Cererea în căsătorie a fost una cu totul specială, iar complice a fost chiar buna ei prietenă.

Vloggerița i-a răspuns ”DA” din tot sufletul iubitului său: „Total neașteptat: AHH DA”, a scris Carmen pe Facebook atunci. În ținută obișnuită, nemachiată, acasă la Alina Ceușan, pe terasă, vloggerița a fost cerută de soție într-o atmosferă romantică. Înconjurați fiind de lumânări, în mijlocul nopții.

„M-am logodit, no situație! AAA! E stupid, dar nu știu ce să zic, sincer! Sunt super fericită și neașteptată. M-au luat prin surprindere în papuci de casă. O să fac un vlog pentru a vă povesti cum s-a întâmplat totul, pentru că nu îmi vine să cred că oamenii ăștia știau și nimeni în lumea asta nu se aștepta la așa ceva.

Nu am vorbit despre asta, nu ne-am uitat împreună la poze cu inelul. Na, noi ne mutăm împreună, dar nu țineam neapărat la lucrurile astea și n-am crezut că o să se întâmple prea curând, pentru că, nu știu, sincer, nu știu de ce!

M-au șocat! A fost o seară de șoc! Nici nu mai știu ce am zis, știu că am început să plâng instant. Eu nu-s genul ăla de persoană așa, care să mă las impresionată de lucrurile astea romantice, poate unora li se pare că-s mai rece, dar a fost drăguț, a fost foarte drăguț!”, a spus pe Insta Story Carmen Grebenișan.

Vezi și Carmen Grebenișan are coronavirus! În ce stare se află acum fosta concurentă de la Asia Express

Citește și:

Schimbări neașteptate la PRO TV! Adela Popescu se întoarce pe micul ecran, dar nu va mai face echipă cu Cove

Cum arată soția lui Mugur Mihăescu. Cum s-a pozat cuplul la plajă