Carmen Grebenișan ș iubitul ei au petrecut un weekend la mare și s-au fotografiat împreună, dansând pe plajă. După ce a postat seria de fotografii pe contul său de socializare, în care apare alături de noul iubit, mai mulți fani au reacționat, iar unii au avut replici răutăcioase la adresa bărbatului, comentând felul în care arată.   Fără să stea prea mult pe gânduri, fosta concurenta de la „Asia Express” a avut o reacție acidă și le-a dat replici acide răutăcioșilor.

104168127_2314103735552884_1752803110268084206_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân”, i-a sris un fan, iar blonda a luat foc și i-a răspuns imediat ironic: „Da, stau cu el pentru pensie”. Răspunsul vedetei a stârnit hohote de râs în mediul online

„Nu este pentru tine. Meriți un băiat pe măsura ta. Parcă este din alt film pe lângă tine. O părere…”, i-a sscris o altă internaută, însă și de data aceasta, răspunsul blondinei nu a întârziat să apară: „O părere de 2 lei și zece bani”, a răspuns ea.

În apărarea lui Carmen, a sărit și Alina Ceușan, care a părut enervată la culme de reacțiile unor fani: „Da cine te-o întrebat? Cine ți-o cerut ție părerea în legătură cu… Orice?”.