„Noi suntem pozitivi, am aflat asta miercuri și suntem norocoși că nu avem simptome mai deloc, doar două zile ne-a durut capul, nu ne curge nasul, nu tușim. Mă rog, eu nu tușesc, Alex tușește de obicei!”, a spus Carmen.

„Update, mi-am pierdut mirosul cu nara dreaptă. Da, nara dreaptă nu mai funcționează, doar stânga, asta e ciudat! Dar îmi doresc să nu se agraveze prea mult, nu știu, eu sunt, de obicei, agitată de fel, sunt foarte pozitivă, fac mișto de orice, fac caterincă. Oricum n-am cum să schimb situația asta, nu? Vedem ce o fi!”, a scris Carmen pe Instagram.

Primele simptome

„De dimineață ne-am trezit cu niște simptome mai ciudățele, așa că mergem să ne facem testul de COVID-19. (…) Nu știm sigur dacă este asta, dar, mă rog, simptomele sunt diverse. Pe mine mă doare capul foarte tare și mă ustură pielea corpului ca și cum urmează să am temperatură.

Recunosc momentul ăsta. Momentan nu am temperatură. Alex are o temperatură mai ridicată decât a mea, dar nu poate fi considerată temperatură. Pe el îl dor toate. Nu se simte prea bine. Acum să vedem. Poate este și gândul ăsta că noul coronavirus este peste tot și s-ar putea să-l ai. Poate ni se pare. Oricum ar fi, cel mai importat este să vă faceți testul cât mai repede dacă aveți și minimum de simptome”, a mărturisit Carmen înainte de a face testul.

După ce a încheiat capitolul Asia Express, pentru Carmen s-a încheiat și fosta relație. La scurt timp, bloggerița a fost cerută în căsătorie de actualul iubit, Alex Militaru, și a spus ”DA”din tot sufletul. Acum, cei doi se pregătesc de marele pas: „Total neașteptat: AHH DA”, a scris Carmen pe Facebook.

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie pe 28 august 2020, la Cluj, chiar acasă la prietena sa Alina Ceușan. Cererea în căsătorie a fost una cu totul specială, iar complice a fost chiar buna ei prietenă.

Vezi și Andi Moisescu, testat pozitiv cu coronavirus. Ce posta pe Facebook Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, cu câteva zile în urmă

Citește și:

Thylane Blondeau, cea mai frumoasă fetiță din lume e total schimbată! Este plină de tatuaje. Cum arată la 19 ani

Cum arată Denise Iacobescu, mama Antoniei. Are 53 de ani și este o frumusețe 100% naturală