Puțini știu ce clipe dificile a îndurat vedeta în trecut, atunci când a ajuns să pună aproape 40 de kilograme în plus, în timp record. Invitată recent într-un podcast, simpatica parteneră de viață a lui Mircea Badea a dat detalii uluitoare din tinerețe, inclusiv un episod în care mama ei a găsit-o goală în balcon la minus 35 de grade.

În podcastul Ilincăi Vandici, Carmen Brumă a vorbit despre o perioadă foarte dificilă a vieții ei. Mutată cu familia la Moscova, atunci când avea doar 16 ani, „Miss Boboc” la acea vremea avea să se lovească de mari probleme cauzate de depresie.

„Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3 – pur și simplu m-am trezit peste noapte că am luat 37 de kilograme spre 40.

Depresia s-a adâncit și am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbire, ajunsesem pe marginea prăpastiei, ajunsesem într-un soi de obsesie din asta”, a povestit Carmen Brumă.

Vezi și Motivul pentru care Carmen Brumă s-a mutat doi ani la Moscova, unde s-a îngrășat 30 de kilograme. De ce s-a refugiat în mâncare

Carmen Brumă: „Am băut oțet!”

Vedeta a dezvăluit că încercat tot felul de cure „care n-au fost toate sănătoase”. „Am încercat toate prostiile. Am mâncat supă de varză până mi-au crescut frunze. Am mâncat ce vrei tu. Am băut oțet. Spune tu orice, eu am încercat în perioada aia”, a mărturisit invitata Ilincăi Vandici.

carmen-bruma-vacanta-grecia-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 31

„Ajunsem într-un stadiu de suferință și de tensiune nervoasă încât atunci când ajungeam în fața unei cofetării și vedeam prăjituri îmi tâșneau automat lacrimi din ochi”, a povestit Carmen Brumă.

„După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. La un moment dat m-a găsit maică-mea la minus 35 de grade pe balcon. Eram întinsă, stăteam dezbracată în speranța că o să mă îmbolnăvesc și dacă o să mă duc la spital o să slăbesc cu siguranță”, a explicat vedeta în podcast.

Carmen Brumă: „Suferința asta…”

Devenită un simbol al unui regim de viață sănătos, Carmen Brumă a explicat că suferința din tinerețe a reușit s-o ajute să devină omul care astăzi inspiră mii de oameni să ducă o viață echilibrată.

„Din fericire am reușit să transform trauma într-o chestie pozitivă. Cumva, toată suferința asta m-a modelat.

Eu nu regret deloc, pentru că asta m-a transformat, m-a șlefuit, m-a modelat și m-a făcut omul care sunt astăzi. Fără suferința aia nu eram ce sunt acum.

Datorită ei, eu am reușit să-mi găsesc pasiunea și să fac ceea ce fac. Simt cumva că asta e menirea mea”, a concluzionat Carmen Brumă.

Citește și:

Fiica Antoniei a împlinit 12 ani! Începe să semene tot mai mult cu mama ei!

Abia a fost cu Lia Bugnar în vacanță. Marius Manole, despre viața lui amoroasă: ”Se întâmplă ceva”