Invitată într-o ediție specială a emisiunii Sinteza Zilei, Carmen Brumă a oferit câteva secrete pentru femeile care se luptă cu kilogramele. Până la urmă, partenera de viață a lui Mircea Badea este o expertă atunci când vine vorba de dietă și un regim de viață sănătos. E de notoriatet faptul că a reuşit să slăbească 37 de kilograme în tinerețe şi de atunci și-a păstrat trupul într-o condiție excelentă.

„Foarte important mi se pare faptul că de vreo 30 de ani mă mențin, că asta este o piedică, e o problemă pentru cei care slăbesc. Şi asta este cea mai proastă variantă pe termen lung: slăbitul și îngrășatul. Yo-Yo Dieting, cum se numește, pentru că îţi crește foarte mult grăsimea din interiorul abdomenului”, a transmis Carmen Brumă în emisiunea de la Antena 3.

Vedeta a precizat că atunci când dai jos kilograme, se duce și masă musculară, dai jos conținut intestinal, dai apă, dar când te îngrași o faci exclusiv cu grăsime și „treptat ajungi să fii din ce în ce mai pufos.”

Ce riscă femeile care țin dieta „intermittent fasting”

În timpul emisiunii, Carmen Brumă a ținut să explice ce riscuri prezintă această dietă tot mai populară, atât la noi, cât și printre vedetele de peste Ocean și nu numai. Vedeta a atras atenția că există posibilitatea să scadă fertilitatea.

„În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12 – 14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni cheie în ovulație”, a spus vedeta.

„Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting, chiar dacă funcționează.

Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic, fă intermittent fasting (…).Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil”, a adăugat Carmen Brumă.

atat-de-bine-arata-vedetaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Carmen Brumă a debutat la postul TV Antena 1, în calitate de asistentă, la emisiunea „Tele Euro Bingo Show”. Experta într-un regim de viață sănătos are o relație cu Mircea Badea. Cei doi sunt împreună de două decenii și au un copil împreună. Nu s-au căsătorit niciodată și nici nu pare că își doresc acest lucru, după cum reiese din declarațiile lor. Relația lor merge excelent și nu au de gând să schimbe ceva.

Vezi și Poză rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă împreună, la plajă. „Ne scuzați, atât s-a putut”. Imagini din vacanța petrecută în Bulgaria

Citește și:

Una dintre cele mai frumoase vedete din România și-a uimit fanii cu o poză fără filtre: „Nu mă simt deloc confortabil să mă expun într-un astfel de moment”

Anamaria Prodan și fiica de 22 de ani, în aceleași costume de baie. 1000 de euro bucata și poți arăta așa la plajă!